Waarom Is Er Geen Geluid In Het Spel?

Inhoudsopgave:

Waarom Is Er Geen Geluid In Het Spel?
Waarom Is Er Geen Geluid In Het Spel?

Video: Waarom Is Er Geen Geluid In Het Spel?

Video: Waarom Is Er Geen Geluid In Het Spel?
Video: Geen geluid in Windows 2024, April
Anonim

Als je een game speelt en helemaal geen geluid hebt, moet je de fysieke en systeemparameters van je pc controleren om dit probleem op te lossen.

Waarom is er geen geluid in het spel?
Waarom is er geen geluid in het spel?

Noodzakelijk

luidsprekers naar de computer

instructies:

Stap 1

Controleer eerst de fysieke parameters van uw computer. Als je luidsprekers op je computer hebt aangesloten, controleer dan of alle kabels goed tegen het bord zitten. Probeer muziek af te spelen via een speler of speel een ander spel om het geluid te testen. Als alles in orde is, dan gaat het niet om de speakers. Anders moet u nieuwe luidsprekers kopen of oude repareren. In de regel zijn standaardluidsprekers voor een personal computer niet duur, ongeveer 300 roebel, dus het is beter om nieuwe te kopen.

Stap 2

Vervolgens moet je de systeemparameters van het spel en het besturingssysteem van de computer controleren. Controleer de beperkingen die op uw computer zijn ingesteld. Ga naar het "Configuratiescherm" van uw computer en zoek het tabblad "Geluid". Zorg ervoor dat alle opties zijn ingeschakeld, omdat het geluid op het systeem eenvoudig kan worden uitgeschakeld. Als alles in orde is, dan is het punt in het spel zelf. Vaak zijn de spelparameters op het minimum ingesteld, of helemaal uitgeschakeld, zodat de gebruiker tijdens het spel niets hoort. Ga naar het spel. Klik vervolgens op de knop "Opties" of "Instellingen". Elk spel kan verschillende namen hebben voor deze tabbladen.

Stap 3

Zoek het tabblad Geluid of Geluidsopties. Plaats de cursor op de gemiddelde waarde voor alle parameters. Normaal gesproken kan in-game geluid worden aangepast door parameters zoals in-game geluid, in-game muziek, effectvolume, hoofdvolume en meer. Nadat de parameters zijn geconfigureerd, slaat u alle wijzigingen op. Sluit het spel af en start het opnieuw. Controleer nu of er geluid in het spel is. Als er een geluid verschijnt, is de oorzaak volledig verholpen. Als er nog steeds geen geluid is, dan heb je gewoon een illegaal gekopieerd exemplaar van het spel, waarin vaak enkele bestanden ontbreken.

Aanbevolen: