De Luidspreker In De Systeemeenheid Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Luidspreker In De Systeemeenheid Uitschakelen
De Luidspreker In De Systeemeenheid Uitschakelen

Video: De Luidspreker In De Systeemeenheid Uitschakelen

Video: De Luidspreker In De Systeemeenheid Uitschakelen
Video: Sound and Audio device enabling and disabling 2024, Mei
Anonim

De luidspreker in de systeemeenheid (luidspreker) is ontworpen om een signaal af te geven, dat wordt geassocieerd met het optreden van problemen in het functioneren van de computer wanneer deze opstart. Dit apparaat wordt gebruikt om de computer te diagnosticeren, het piept als tijdens het opstarten een ernstig probleem werd gedetecteerd waardoor het systeem niet verder kon opstarten.

De luidspreker in de systeemeenheid uitschakelen
De luidspreker in de systeemeenheid uitschakelen

instructies:

Stap 1

Naast diagnostische doeleinden dient de spreker om de gebruiker op de hoogte te stellen wanneer hij meer dan vier toetsen tegelijk indrukt. In Linux-besturingssystemen kan deze luidspreker een onjuiste invoer van een opdracht in de bash-code-interpreter signaleren.

Stap 2

Er zijn twee manieren om de luidspreker in het Windows-besturingssysteem uit te schakelen. De eerste is om de bijbehorende registervermelding te bewerken. Open het regedit-hulpprogramma door de naam in de zoekbalk van het programma in het menu Start van het systeem te typen en het juiste resultaat te selecteren.

Stap 3

Aan de linkerkant van het venster dat verschijnt, ziet u een lijst met registertakken. Klik in de onderstaande lijst op HKEY_CURRENT_USER. Ga dan naar submappen Configuratiescherm - Geluid. Aan de rechterkant van de editor ziet u een lijst met opties. Dubbelklik op de regel Piep. Geef Nee op in het veld "Waarde", klik vervolgens op "OK" en sluit het editorvenster. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Het dempen van de luidspreker kan ook via de opdrachtregel van het systeem. Open hiervoor het menu Start en typ cmd in de zoekbalk. Selecteer "Opdrachtprompt" uit de resultaten. Voer in het venster dat verschijnt de volgende verzoeken in:

Net stop piep

Sc config piep start = uitgeschakeld

Stap 5

Om de luidspreker in Linux uit te schakelen, opent u een terminal met behulp van de toetsencombinatie Ctrl en T of door het item "Terminal" in de lijst met applicaties te selecteren. Typ in het venster dat verschijnt:

Instelterm –lengte 0

Dit commando stelt de pieplengte in op 0. De pieptoon is dus niet meer hoorbaar als het verkeerde commando wordt uitgevoerd.

Stap 6

Je kunt de speaker ook helemaal uitzetten op de computer zelf. Om dit te doen, koppelt u de computer los van de stroom en opent u vervolgens de zijklep van het apparaat met een schroevendraaier. Zoek de draad die van deze luidspreker gaat. De locatie van de luidspreker is afhankelijk van het moederbordmodel. Koppel deze draad los of verwijder voorzichtig de luidspreker van het bord, sluit vervolgens de computer en zet hem aan door hem op het lichtnet aan te sluiten.

Aanbevolen: