Hoe De Windows-luidspreker Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-luidspreker Uit Te Schakelen
Hoe De Windows-luidspreker Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Windows-luidspreker Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Windows-luidspreker Uit Te Schakelen
Video: Geen geluid in Windows 2024, Mei
Anonim

Niet alle geluiden die uit de luidspreker in de systeemeenheid komen, kunnen de gebruiker van het pc-platform tevreden stellen. In de meeste gevallen ergeren ze de persoon gewoon. De oplossing voor dit probleem is om het volledig uit te schakelen via het register met behulp van softwaretools of handmatig.

Hoe de Windows-luidspreker uit te schakelen
Hoe de Windows-luidspreker uit te schakelen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Probeer de systeemluidspreker uit te schakelen via het register van uw besturingssysteem (Windows). Open de Register-editor. Roep hiervoor het contextmenu van het bureaubladitem "Deze computer" op en selecteer het item met dezelfde naam. Het contextmenu wordt opgeroepen door op de rechtermuisknop te drukken. U kunt de Register-editor ook oproepen met de Run-applet. Druk op de sneltoets Win + R, typ regedit en druk op Enter.

Stap 2

Ga in het geopende Regedit-venster naar het linkerdeelvenster en selecteer de tak HKEY_CURRENT_USER. Navigeer in deze tak naar de map Configuratiescherm en vervolgens naar Geluid. Alle opties voor de map Geluid worden aan de rechterkant van het venster weergegeven. Zoek de Beep-parameter. Als deze niet bestaat, moet een nieuwe parameter worden gemaakt.

Stap 3

Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het rechterdeelvenster en selecteert u het gedeelte "Maken". Klik in het menu dat wordt geopend op het item "Stringparameter" en voer de naam Beep in. Dubbelklik op de nieuwe parameter en voer Nee in om de systeemluidsprekergeluiden uit te schakelen.

Stap 4

Om de ingebouwde luidspreker via de programmatische methode uit te schakelen, moet u de applet "Apparaatbeheer" starten. Klik op het menu Start en selecteer Configuratiescherm. Dubbelklik in het geopende venster op het pictogram "Systeem".

Stap 5

Klik in het venster dat verschijnt op het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer". Open in de actieve applet het menu "Beeld" en klik op de optie "Verborgen apparaten weergeven". Nu moet u in de lijst met apparaten het gedeelte "Systeemapparaten" zoeken en openen. Dubbelklik op de regel "Interne luidspreker" en selecteer in de eigenschappen de optie "Uitgeschakeld".

Stap 6

De meest radicale manier is om de signaalkabels los te koppelen van de interne luidspreker. Het enige dat u hoeft te doen, is slechts één zijwand van de systeemeenheid verwijderen en de luidsprekerkabels loskoppelen van de connectoren op het moederbord. De luidspreker zelf bevindt zich in de buurt van de knoppen Power en Reset.

Aanbevolen: