Een Systeemeenheid Aansluiten Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Een Systeemeenheid Aansluiten Op Een Laptop
Een Systeemeenheid Aansluiten Op Een Laptop

Video: Een Systeemeenheid Aansluiten Op Een Laptop

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: systeemeenheid incl uitleg 2023, Januari-
Anonim

Een bepaalde categorie gebruikers stelt de vraag om de systeemeenheid op een laptop aan te sluiten. De manier waarop deze verbinding tot stand komt, hangt alleen af ​​van het uiteindelijke doel.

Een systeemeenheid aansluiten op een laptop
Een systeemeenheid aansluiten op een laptop

Het is nodig

netwerk kabel

instructies:

Stap 1

Gebruik een netwerkkabel om een ​​lokaal netwerk tussen laptop en computer te maken. Gebruik deze om de netwerkadapters van de systeemeenheid en de laptop aan te sluiten.

Stap 2

Na het voltooien van deze operatie heeft u al een kant-en-klaar werkend lokaal netwerk ontvangen. Configureer nu de netwerkadapters zodat de laptop toegang heeft tot internet via de computerverbinding met de server van de provider. Sluit de tweede netwerkkaart aan op de systeemeenheid.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's voor dit apparaat. Verbind deze netwerkadapter met de kabel van de provider. Stel een nieuwe internetverbinding in als deze nog niet klaar is voor gebruik.

Stap 4

Open de eigenschappen van de gemaakte verbinding. Selecteer het tabblad "Toegang". Activeer het eerste item van dit menu, zodat computers op het lokale netwerk deze verbinding met internet kunnen gebruiken. Specificeer in de volgende paragraaf uw lokale netwerk.

Stap 5

Ga naar de instellingen van de netwerkadapter die op de laptop is aangesloten. Selecteer het internetprotocol TCP / IP (v4). Klik op de knop Eigenschappen. Geef deze NIC een statisch IP-adres, dit is 99.99.99.1.

Stap 6

Open Windows Firewall-instellingen. Voeg het lokale netwerk gevormd door de computer en laptop toe aan de lijst met uitsluitingen. Het instellen van de systeemeenheid is nu voltooid.

Stap 7

Open netwerkverbindingen op laptop. Ga naar de eigenschappen van de netwerkkaart die op de computer is aangesloten. Open de eigenschappen van het Internet Protocol TCP/IP (v4). Vul de eerste vier velden van dit menu in met de volgende parameters: - 99.99.99.2 - IP-adres;

- Standaard subnetmasker;

- 99.99.99.1 - Hoofdgateway;

- 99.99.99.1 - Voorkeur DNS-server Sla de parameters van dit menu op.

Stap 8

Maak verbinding met internet op uw desktopcomputer. Zorg ervoor dat de laptop toegang heeft tot internet.

Populair per onderwerp