Hoe De Applicatie Te Implementeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Applicatie Te Implementeren
Hoe De Applicatie Te Implementeren

Video: Hoe De Applicatie Te Implementeren

Video: Hoe De Applicatie Te Implementeren
Video: AppManagEvent 2016: Application Management using SCCM+Intune_Peter Daalmans u0026 Kenneth van Surksum 2024, April
Anonim

Tijdens het werken met een computer moet u periodiek bepaalde programma's naar de taakbalk of naar het systeemvak (tray) minimaliseren. Er zijn verschillende manieren om een programma te herstellen vanuit de geminimaliseerde modus, die hieronder worden beschreven.

Hoe de applicatie te implementeren
Hoe de applicatie te implementeren

Noodzakelijk

Basisvaardigheden in het omgaan met een personal computer

instructies:

Stap 1

De meest "vertrouwde" en primitieve manier:

- roep de taakbalk op (met individuele instellingen wordt de taakbalk automatisch verborgen, daarom moet u de muiscursor helemaal naar beneden verplaatsen om deze weer te geven);

- zoek degene die je nodig hebt in de lijst met actieve programma's en klik erop met de linkermuisknop;

- u kunt ook met de rechtermuisknop op het gewenste programma klikken en de regel "Herstellen" of "Uitvouwen" selecteren in het menu dat verschijnt (afhankelijk van het besturingssysteem en het bestand).

Stap 2

De tweede methode is de snelste.

Om het te implementeren, drukt u op de toetscombinatie "Alt + Tab" op het toetsenbord (terwijl u de toets "Alt" constant ingedrukt houdt). Daarna verschijnt een venster met een lijst van alle actieve programma's op het scherm. Daarin, door "Alt" verder ingedrukt te houden, maar het geselecteerde programma te wijzigen met de "Tab"-toets, moet u de gewenste snelkoppeling kiezen. Het geselecteerde programma ontvouwt zich.

Stap 3

De derde methode is niet helemaal handig, daarom wordt deze uiterst zelden gebruikt.

Voor de uitvoering ervan is het noodzakelijk:

- bel de "Taakbeheerder". Dit kan door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en de regel "Taakbeheer" te selecteren. Als alternatief kunt u eenvoudig op de sneltoets "Ctrl + Alt + Delete" drukken.

- op het tabblad "Toepassingen", selecteer het gewenste programma uit de lijst met actieve programma's en klik er met de rechtermuisknop op.

- Selecteer in het menu dat verschijnt de regel "Uitvouwen".

Aanbevolen: