Een Database Implementeren In SQL Server

Inhoudsopgave:

Een Database Implementeren In SQL Server
Een Database Implementeren In SQL Server

Video: Een Database Implementeren In SQL Server

Video: Een Database Implementeren In SQL Server
Video: Wat is een database - SQL 2024, Mei
Anonim

Het maken van databases met SQL Server Management Studio is een standaardbewerking en vereist geen diepgaand begrip van computerbronnen van de gebruiker. In dit geval wordt rekening gehouden met SQL Server 2008 R2.

Een database implementeren in SQL Server
Een database implementeren in SQL Server

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met het vereiste exemplaar van SQL Database Engine in Object Explorer en vouw het vereiste knooppunt van het geselecteerde exemplaar uit. Roep het contextmenu van het element "Database" op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Database maken". Voer de gewenste waarde in voor de naam van de database die wordt gemaakt in de regel "Nieuwe database" en bevestig de toepassing van alle standaardwaarden.

Stap 2

Probeer de instelling Full-Text Indexing gebruiken niet te wijzigen, aangezien deze instelling niet kan worden gewijzigd en niet toegankelijk is. Gebruik het veld met het symbool (…) om de naam van de eigenaar van de database die wordt gemaakt te wijzigen, of selecteer de cel die moet worden bewerkt in de tabel "Databasebestanden" om de waarden van de primaire gegevens te wijzigen en voer in de gewenste waarde. Ga naar de pagina "Parameters" om de sorteerconfiguratie van de aangemaakte database te bewerken en specificeer de gewenste instellingen in de catalogus. Maak van de gelegenheid gebruik om het vereiste herstelmodel te wijzigen of de parameters van de database zelf op dezelfde pagina te bewerken.

Stap 3

Selecteer de pagina "Bestandsgroepen" om een nieuwe bestandsgroep aan te maken en gebruik de optie "Toevoegen". Voer de gewenste waarden voor elke toegevoegde groep in de daarvoor bestemde velden in en ga naar de pagina "Geavanceerde eigenschappen" om een niet-bestaande eigenschap toe te voegen aan de nieuw aangemaakte database. Voer in de kolom Naam de gewenste waarde in voor de naam van de toegevoegde eigenschap en typ een korte beschrijving van de aangemaakte database in de kolom Waarde, zodat u snel de te implementeren database kunt identificeren. vereiste database in SQL Server Management Studio door op OK te klikken.

Aanbevolen: