Hoe Maak Je Een Diavoorstelling In Flash

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Diavoorstelling In Flash
Hoe Maak Je Een Diavoorstelling In Flash

Video: Hoe Maak Je Een Diavoorstelling In Flash

Video: Hoe Maak Je Een Diavoorstelling In Flash
Video: Afl. 8a Hoe maak je een diashow in Facebook? 2024, Maart
Anonim

Standaard Windows-programma's hebben een slideshow-functie, maar soms heb je meer nodig dan alleen het automatisch bekijken van foto's. Er zijn speciale programma's om u te helpen bij het maken van een presentatie van afbeeldingen. Ze zijn nodig voor zowel gewone gebruikers als professionals.

Hoe maak je een diavoorstelling in Flash
Hoe maak je een diavoorstelling in Flash

instructies:

Stap 1

AnvSoft Photo Flash Maker is het gemakkelijkst te gebruiken programma voor het maken van diavoorstellingen. Het is ontworpen om geanimeerde diavoorstellingen te maken. De intuïtieve interface maakt het veel gemakkelijker om met het programma te werken. Installeer en open het programma.

Stap 2

Gebruik het paneel Bladeren door bestanden om de map met uw afbeeldingen te vinden.

Stap 3

Er verschijnt een dialoogvenster voor u. Selecteer alle of slechts enkele afbeeldingen die u nodig hebt om uw dia's te maken.

Stap 4

Klik op de knop Toevoegen.

Stap 5

Maak overgangen om tussen afbeeldingen in uw presentatie te verschijnen. Klik hiervoor op het deelvenster Overgangen.

Stap 6

Kies een van de voorgestelde stijlen die het beste bij uw werk passen.

Stap 7

Nu moet je een thema kiezen. De verscheidenheid aan thema's in het programma is erg groot, maar thema's zien er het meest indrukwekkend uit in 3D. Om alle beschikbare sjablonen in het programma te zien, moet u de bladertoets gebruiken, die zich iets rechts van het hoofdvenster bevindt.

Stap 8

Selecteer de basis van afbeeldingen die u leuk vindt en klik op de knop "Opnieuw" of "Alles opnieuw uitvoeren". Deze knoppen bevinden zich onderaan het programmavenster.

Stap 9

Het programma zal vragen naar het pad waar de mappen met de bestanden van alle diavoorstellingen zullen worden opgeslagen. Selecteer het gedeelte van uw computer dat u regelmatig schoonmaakt. Dit maakt het voor u gemakkelijker om uw pc te ontdoen van verouderde ongewenste bestanden.

Stap 10

Klik op de knop Publiceren. Er verschijnt een laadbalk met percentages op het scherm. Het geeft aan welk percentage van het werk al is gedaan. Dit is zodat u uw tijd kunt berekenen. De snelheid waarmee afbeeldingen in een diavoorstelling worden getransporteerd, is afhankelijk van het aantal afbeeldingen. Als uw presentatie veel foto's bevat, kunt u misschien een kopje koffie gaan drinken.

Stap 11

Na het maken van de diavoorstelling opent het programma een venster waarin het u vraagt naar de volgende stappen. U kunt de diavoorstelling bekijken door op het bijbehorende menu-item te klikken. U hebt ook de mogelijkheid om uw werk "Open Output Folder" of "Publiceren op internet" te geven.

Stap 12

Het programma heeft ook de functie om rechtstreeks op een cd-schijf op te nemen. Om dit te doen, plaatst u een lege schijf in het station en klikt u op de knop "Branden naar schijf".

Stap 13

De diavoorstelling wordt gemaakt. Het kan worden bekeken in de videospeler.

Aanbevolen: