Hoe Een Verwijderd Programma En Map Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verwijderd Programma En Map Te Herstellen
Hoe Een Verwijderd Programma En Map Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderd Programma En Map Te Herstellen

Video: Hoe Een Verwijderd Programma En Map Te Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Per ongeluk verwijderde documenten, evenals programma's, kunnen worden hersteld. Om de mappen te retourneren, hebt u een speciaal programma nodig en om het programma te retourneren - basiskennis van een computer.

Hoe een verwijderd programma en map te herstellen
Hoe een verwijderd programma en map te herstellen

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - een speciaal programma voor het herstellen van verwijderde gegevens, bijvoorbeeld Recuva.

instructies:

Stap 1

Als u een bestand of map naar de prullenbak hebt verwijderd, zijn er geen problemen met het herstel ervan. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar de prullenbak te gaan, waarvoor het voldoende is om op de snelkoppeling op het bureaublad te dubbelklikken of met de rechtermuisknop de optie "Openen" te selecteren. Daarna wordt een nieuw venster voor u geopend waarin alle eerder verwijderde bestanden worden weergegeven. Zoek het gewenste object, klik er met de rechtermuisknop op en klik op "Herstellen". In dit geval keert de map of ander document terug naar de oorspronkelijke locatie, waar het was voordat het werd verwijderd. Op dezelfde manier kunt u meerdere objecten tegelijk herstellen, nadat u ze eerder met de muis hebt geselecteerd terwijl u de Ctrl-knop ingedrukt houdt.

Stap 2

Als het je al gelukt is om de mand schoon te maken, zal het iets moeilijker zijn. En hiervoor moet u een speciaal programma gebruiken dat is ontworpen om verloren bestanden te vinden. De compacte en functionele Recuva, die op een computer moet worden geïnstalleerd, doet dit uitstekend. U kunt het programma downloaden op de internetsites.

Stap 3

Installeer het programma, maar niet op het lokale station waar het verwijderde document zich bevond (om bestanden uit de prullenbak te zoeken, moet het programma op station D staan), en voer het uit om te zoeken. Specificeer wat u precies wilt vinden (tekstdocument, afbeelding, muziek, video, archief) en selecteer de locatie van het bestand (bijvoorbeeld "Prullenbak"). Vink in het volgende venster "Enable deep scanning" aan en klik op de knop "Start". Wacht tot het einde van de zoekopdracht, selecteer een document om te herstellen en specificeer precies waar het moet worden opgeslagen.

Stap 4

Gebruik het systeem terugdraaien om een verwijderd programma te herstellen. Ga hiervoor vanuit het menu "Start" op het bureaublad naar het gedeelte "Configuratiescherm". Selecteer vervolgens "Herstel" (in Windows 7) of selecteer in het menu "Systeem en beveiliging" onder "Actiecentrum" de optie "De computer herstellen naar een vorige staat". Klik op deze link en selecteer het laatste referentiepunt. Rol het systeem terug en uw programma staat weer op de computer.

Aanbevolen: