Verificatiemeldingen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Verificatiemeldingen Uitschakelen
Verificatiemeldingen Uitschakelen

Video: Verificatiemeldingen Uitschakelen

Video: Verificatiemeldingen Uitschakelen
Video: Facebook - uitschakelen meldingen 2024, Mei
Anonim

Als een niet-gelicentieerd exemplaar van het Windows 7-besturingssysteem op een computer wordt gebruikt, wordt het vroeg of laat niet geverifieerd op de website van de ontwikkelaar. In dit geval verschijnt het bericht "Uw exemplaar van Windows is niet geverifieerd" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit probleem kan worden verholpen zonder een gelicentieerde versie van Windows aan te schaffen.

Verificatiemeldingen uitschakelen
Verificatiemeldingen uitschakelen

instructies:

Stap 1

Dit probleem wordt geëlimineerd door de procedure voor het activeren van het besturingssysteem, die wordt uitgevoerd met behulp van speciale programma's, de zogenaamde "activators". Activators zijn te vinden op internet of te downloaden van lokale torrent-trackers of DC-hubs. Het werkingsprincipe van de activator is om sleutels te gebruiken die worden verstrekt aan grote bedrijven die besturingssystemen van de Windows-familie gebruiken. Activators worden vaak bijgewerkt, dus zorg ervoor dat het programma dat u hebt gedownload de meest recente versie is (meestal staat de releasedatum van de activator in de bestandsnaam).

Stap 2

Lees voordat u de activator start zorgvuldig het leesmij-bestand dat in hetzelfde archief zit. Ontdek hoe deze activator werkt. Sommigen van hen lossen het probleem "in één klik" op, terwijl u voor anderen bepaalde opties moet instellen die overeenkomen met de versie van uw besturingssysteem. Zo werken een aantal activeringsprogramma's met een speciale gereserveerde ruimte op de harde schijf. Anderen gebruiken gewoon kant-en-klare activeringssleutels zonder de "ingewanden" van het besturingssysteem aan te tasten.

Stap 3

Na het voltooien van de activeringsprocedure, moet u uw computer opnieuw opstarten. Het geactiveerde besturingssysteem geeft na het opnieuw opstarten geen authenticatiemeldingen. Zorg ervoor dat Windows is geactiveerd door de nieuwste updates en patches te downloaden en te installeren.

Aanbevolen: