Een Microfoon Aansluiten Met Een Koptelefoon Op Het Voorpaneel

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Aansluiten Met Een Koptelefoon Op Het Voorpaneel
Een Microfoon Aansluiten Met Een Koptelefoon Op Het Voorpaneel

Video: Een Microfoon Aansluiten Met Een Koptelefoon Op Het Voorpaneel

Video: Een Microfoon Aansluiten Met Een Koptelefoon Op Het Voorpaneel
Video: Why Doesn't My Headset Mic Work u0026 How to Fix it (3.5mm audio cable) 2024, April
Anonim

Een set microfoon met koptelefoon wordt meestal in één woord "headset" genoemd. Computerheadsets kunnen op verschillende manieren op de systeemeenheid worden aangesloten, afhankelijk van de gebruikte computer en het type headset zelf. Torencomputerbehuizingen hebben corresponderende connectoren op zowel het achter- als het voorpaneel. Het gebruik van het voorpaneel is handiger, omdat de systeemeenheid geen hut op kippenpoten is en helaas het commando "sta voor het bos, maar terug naar mij" niet begrijpt.

Een microfoon aansluiten met een koptelefoon op het voorpaneel
Een microfoon aansluiten met een koptelefoon op het voorpaneel

instructies:

Stap 1

Sluit het ontvangende apparaat aan op de USB-poort aan de voorzijde als u een draadloze headset gebruikt. Als er meerdere van dergelijke connectoren zijn, kies er dan een, het maakt niet uit voor de prestaties van het apparaat. Wanneer u dit doet, zal het besturingssysteem het nieuw aangesloten apparaat detecteren en proberen er een stuurprogramma voor te selecteren uit de database. Als het niet lukt, wordt een overeenkomstig bericht op het scherm weergegeven.

Stap 2

Plaats de optische schijf in de lezer, die zich in de verzenddoos met de headset en ontvanger moet bevinden. Als het besturingssysteem het ontvangende apparaat niet kon detecteren, installeer dan zelf het vereiste stuurprogramma. In de regel verschijnt na het plaatsen van de schijf een menu op het scherm, door de installatiebewerking te selecteren, start u het bijbehorende programma en het zal alles zelf doen - u hoeft alleen op de bevestigingsknoppen te drukken. Nadat het installatieproces is voltooid, zal het besturingssysteem proberen het ontvangende apparaat te identificeren met behulp van de nieuwe driver, en dit voltooit de procedure voor het aansluiten van een draadloze headset via de USB-poort op het voorpaneel.

Stap 3

Steek een van de mini-jackpluggen eerst in de overeenkomstige connector op het voorpaneel als u een bedrade headset gebruikt. De stekkers en connectoren hebben dezelfde kleurcodering, dus het zal moeilijk zijn om ze door elkaar te halen. Het is beter om de stekkers niet tegelijkertijd in de connectoren te steken, aangezien u, afhankelijk van het gebruikte besturingssysteem en moederbord, mogelijk de dialoogvragen moet beantwoorden die de installatiewizard zal stellen na het detecteren van een nieuwe microfoon of hoofdtelefoon.

Stap 4

Als na het aansluiten van de juiste draden op het voorpaneel de microfoon of hoofdtelefoon niet werkt, moet u zelf de juiste OS-instellingen wijzigen. In Windows Vista en Windows 7 moet u bijvoorbeeld het Configuratiescherm openen, naar het gedeelte Geluid gaan en vervolgens naar het tabblad Opnemen. Klik daar met de rechtermuisknop op de vrije ruimte van het venster en schakel de selectievakjes in in de velden "Toon niet-verbonden apparaten" en "Toon niet-verbonden apparaten". Selecteer daarna het item "Standaardapparaat" in het verschenen microfoongedeelte. Een soortgelijke bewerking moet worden uitgevoerd op het tabblad "Afspelen" voor de hoofdtelefoon.

Aanbevolen: