Automatisch Internet Inschakelen

Inhoudsopgave:

Automatisch Internet Inschakelen
Automatisch Internet Inschakelen

Video: Automatisch Internet Inschakelen

Video: Automatisch Internet Inschakelen
Video: Hoe kan telefoon automatisch uitschakelen en inschakelen. 2024, Mei
Anonim

Het configureren van de parameters van automatische verbinding met internet bij het laden van het besturingssysteem op computers met Windows kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder extra programma's te gebruiken, met alleen standaard systeemtools.

Automatisch internet inschakelen
Automatisch internet inschakelen

instructies:

Stap 1

Configureer eerst uw instellingen voor de internetverbinding. Open hiervoor het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het gedeelte "Configuratiescherm". Vouw het knooppunt Netwerkverbindingen uit en zoek de vereiste PPPoE-verbinding. Roep het contextmenu van de gevonden regel op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen". Haal het vinkje weg bij "Vragen om naam, wachtwoord telkens wanneer u verbinding maakt" in de groep "Opties" en sla de wijziging op door op OK te klikken.

Stap 2

Roep het contextmenu van de gebruikte PPPoE-verbinding opnieuw op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Snelkoppeling maken" te selecteren. Open daarna de map Opstarten in de standaard Windows Verkenner-toepassing en plaats de gemaakte snelkoppeling erin.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode om een automatische internetverbinding in te stellen wanneer het besturingssysteem opstart. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de functietoetsen Win en R en typt u% SystemRoot% / system32 / taskschd.msc / s in de regel "Open". Bevestig de lancering van het hulpprogramma voor taakbeheer door op de knop OK te klikken en open het menu Actie van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster.

Stap 4

Geef de opdracht Taak toevoegen op en typ een naam in de juiste regel van het dialoogvenster dat wordt geopend. Voer een willekeurige beschrijving in van de taak die wordt gemaakt in het volgende dialoogvenster en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken. Pas het selectievakje in de regel "Bij inloggen" in het nieuwe dialoogvenster toe en sla de wijziging op door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 5

Selecteer het selectievakje in de regel "Programma uitvoeren" in het volgende dialoogvenster en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken. Typ drive_name: / Windows / system32 / rasdial.exe in de regel "Programma uitvoeren" en voer de waarden in voor de naam van de verbinding die u gebruikt, uw account en wachtwoord in de argumentreeks van de taak die wordt gemaakt. Sla uw wijzigingen op door op de knop Volgende te klikken en zorg ervoor dat de gemaakte taak in de lijst wordt weergegeven.

Aanbevolen: