Hoe Zet Je Een Koptelefoon Aan Op Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Koptelefoon Aan Op Je Computer
Hoe Zet Je Een Koptelefoon Aan Op Je Computer

Video: Hoe Zet Je Een Koptelefoon Aan Op Je Computer

Video: Hoe Zet Je Een Koptelefoon Aan Op Je Computer
Video: Hoe koppel ik mijn Bluetooth hoofdtelefoon aan een Windows computer? 2024, Mei
Anonim

Je kunt een koptelefoon op twee manieren aansluiten op je computer: via USB, of via speciale connectoren op je pc. Als de USB-verbinding geen instellingen vereist, moet u bij het aansluiten van de hoofdtelefoon via een snoer de juiste parameters instellen.

Hoe zet je een koptelefoon aan op je computer
Hoe zet je een koptelefoon aan op je computer

Het is nodig

Computer, koptelefoon

instructies:

Stap 1

Een hoofdtelefoon aansluiten op een computer via een snoer. Als je op de stekker aan het uiteinde van het snoer let, zie je dat deze groen gekleurd is. Deze kleuring is niet toevallig. Er zijn verschillende connectoren aan de achterkant van uw computer, elk met een specifieke kleur. Bij het aansluiten van een hoofdtelefoon moet de kleur van de stekker overeenkomen met de kleur van de connector. Steek de stekker in de groene connector, let dan op de werktafel. Hier verschijnt een venster waarin u het type aangesloten apparaat moet aangeven. Vink het vakje aan tegenover het item "Hoofdtelefoon" en klik op de knop "OK". Koptelefoon is aangesloten.

Stap 2

Koptelefoon aansluiten via USB. Deze hoofdtelefoon biedt geen bekabelde verbinding met een pc. Om het apparaat te laten werken, moet u de software op uw computer installeren. Om dit te doen, plaatst u de schijf met het hoofdtelefoonstuurprogramma in het diskettestation en installeert u deze, waarbij u de standaardinstellingen behoudt.

Stap 3

Na het installeren van de benodigde software, moet je een speciale zender in de USB-poort steken, die je in de kit met de koptelefoon vindt. Nadat u het in de poort hebt gestoken, wacht u tot het systeem de zender automatisch detecteert. Nadat u heeft bepaald dat de hoofdtelefoon klaar is voor gebruik, hoeft u alleen de schakelaar op "ON" te zetten. In zeldzame gevallen kan het systeem om een herstart vragen om het apparaat correct te laten werken. ?

Aanbevolen: