Hoe De Begrenzer Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Begrenzer Uit Te Schakelen?
Hoe De Begrenzer Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Begrenzer Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Begrenzer Uit Te Schakelen?
Video: DRAADLOZE BEGRENZER MET AFSTANDSBEDIENING VOOR PIAGGIO u0026 VESPA 4T 2V | VOL GAS MET JOEY 2024, Mei
Anonim

Internetsnelheidsbeperking kan om verschillende redenen optreden. Vaak worden beperkingen opgelegd door de internetprovider en kunt u deze alleen omzeilen door het tariefplan te wijzigen.

Hoe de begrenzer uit te schakelen?
Hoe de begrenzer uit te schakelen?

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Om beperkingen op de snelheid van de internetverbinding uit te schakelen, moet u ervoor zorgen dat uw computer een programma uitvoert dat de doorgang van internetverkeer verstoort. Dit kunnen verschillende firewalls, antivirusprogramma's, optimizers, enzovoort zijn. Ook kunnen het verschillende toepassingen zijn om met internet te werken, bijvoorbeeld uploaders. Let op of het torrent-programma is begonnen met het downloaden van gegevens en of het besturingssysteem of antivirussoftware momenteel wordt bijgewerkt.

Stap 2

In gevallen waarin snelheidsbeperkingen worden opgelegd door een internetprovider, wijzigt u uw tariefplan in het overeenkomstige menu-item in uw persoonlijke account op de website van de serviceprovider. Kies het tariefplan waarvan de snelheid overeenkomt met de waarde die u nodig heeft. Om het tariefplan te wijzigen, moet u er ook voor zorgen dat uw persoonlijke account voldoende saldo heeft om deze bewerking uit te voeren.

Stap 3

Als om een andere reden de snelheid van de internetverbinding op uw computer te traag is, zoek dan naar deze redenen en elimineer ze. Dit kan een grote afstand zijn van de toren van de operator bij gebruik van een USB-modem, gebruik van een gewone inbelmodem, beschadigde datakabel, defecte computerhardware, onjuiste installatie van apparaatstuurprogramma's, virussen, enzovoort.

Stap 4

Neem contact op met de technische ondersteuning van uw provider voor hulp bij het diagnosticeren van verbindingsproblemen, aangezien onjuiste zelfconfiguratie schade kan veroorzaken. Houd er ook rekening mee dat wanneer meerdere computers tegelijkertijd internet gebruiken (met behulp van een router), de snelheid kan worden verdeeld afhankelijk van de belasting van een van de computers, bijvoorbeeld bij het online bekijken van een video.

Aanbevolen: