Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Pc Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Pc Aan Te Sluiten
Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Pc Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Pc Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Op Een Pc Aan Te Sluiten
Video: TELEFOON GEBRUIKEN VIA PC! | Tutorial 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons bieden een breed scala aan entertainmentmogelijkheden. Je kunt de inhoud die je hiervoor nodig hebt delen met je vrienden of downloaden van het netwerk. Maar de handigste en goedkoopste manier om uw telefoon met inhoud te vullen, is door te synchroniseren met uw computer.

Hoe een mobiele telefoon op een pc aan te sluiten
Hoe een mobiele telefoon op een pc aan te sluiten

instructies:

Stap 1

In de regel is alles wat u nodig heeft om uw telefoon op een computer aan te sluiten, namelijk een datakabel en een stuurprogrammaschijf, te vinden in het mobiele pakket. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je altijd een datakabel kopen in een mobiele telefoonwinkel of online bestellen. Als je telefoon niet meer beschikbaar is en het daardoor moeilijk is om een datakabel en stuurprogramma's ervoor te vinden, gebruik dan een datakabel van een ander telefoonmodel. Het belangrijkste is dat de connector op de draad overeenkomt met uw telefoonconnector. U kunt de stuurprogramma's downloaden van internet.

Stap 2

Download stuurprogramma's en software van internet. Bestudeer hiervoor de technische documentatie en zoek de officiële website van de fabrikant van uw telefoon. Gebruik de sitemap of zoek op de site om een sectie te vinden van waaruit u stuurprogramma's en software voor synchronisatie kunt downloaden. Als uw model ontbreekt, downloadt u de benodigde software van de sites die speciaal zijn bedoeld voor de fabrikant van uw apparaat, zoals samsung-fun.ru en allnokia.com. Op dezelfde sites kunt u een grote hoeveelheid inhoud vinden die u naar uw telefoon kunt downloaden.

Stap 3

Installeer de gedownloade programma's en stuurprogramma's op uw computer. Om ervoor te zorgen dat de computer het nieuwe apparaat, uw telefoon, herkent, moet u eerst de software installeren en vervolgens uw mobiele telefoon aansluiten. Als zowel het programma als het stuurprogramma door één bestand worden vertegenwoordigd, voer het dan uit en installeer het. Als het programma wordt weergegeven door het ene bestand en het stuurprogramma door een ander bestand, installeert u de software en sluit u vervolgens de telefoon aan op de computer. Wanneer u wordt gevraagd een nieuw apparaat toe te voegen, wordt u gevraagd de cd met de stuurprogramma's te plaatsen of het pad ernaartoe op te geven. Geef het pad naar de stuurprogramma's op en klik vervolgens op "OK". Zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet", anders installeert u de stuurprogramma's opnieuw.

Aanbevolen: