Hoe De Snelheid Van Een ADSL-modem Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Een ADSL-modem Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Een ADSL-modem Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Een ADSL-modem Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Een ADSL-modem Te Verhogen
Video: Как соединить ADSL модем от Укртелекома с Wi Fi роутером сетевым кабелем 2024, April
Anonim

Veel gebruikers zijn ontevreden over de snelheid van internettoegang bij het gebruik van ADSL-modems. Ondanks dat het onmogelijk is om de door de provider ingestelde toegangssnelheidsbalk te overschrijden, kunt u er toch zo dicht mogelijk bij komen.

Hoe de snelheid van een ADSL-modem te verhogen
Hoe de snelheid van een ADSL-modem te verhogen

Noodzakelijk

  • - Verkeerscompressor;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Een groot aantal factoren is van invloed op de snelheid van internettoegang. Soms is het langzaam laden van webpagina's het gevolg van onvoldoende vermogen van een laptop of desktopcomputer. Optimaliseer uw computer. Download geavanceerde systeemzorg.

Stap 2

Ga hiervoor naar de officiële website van de fabrikant van dit hulpprogramma www.iobit.com. Installeer de gedownloade applicatie en start deze. Ga naar het menu Systeemdiagnose

Stap 3

Selecteer alle vier de bestaande items. Klik op de knop Scannen. Wacht terwijl het programma problemen met het systeem en de harde schijf vindt. Klik na het voltooien van dit proces op de knop Repareren.

Stap 4

Open het Windows-opruimingsmenu. Herhaal de procedure beschreven in de vorige stap. Sluit het programma.

Stap 5

Download en installeer nu het programma Traffic Compressor. Hiermee kunt u de laadsnelheid van webpagina's met 15-20% verhogen. Start de applicatie en laat deze automatisch draaien.

Stap 6

Open uw browser. We raden het gebruik van de volgende programma's aan: FireFox, Opera of Google Chrome. Schakel plug-ins en add-ons uit. Dit zal de snelheid van uw browser verhogen.

Stap 7

Als na de uitgevoerde bewerkingen de snelheid van internettoegang nog steeds laag is, controleer dan de telefoonlijn. Zorg er eerst voor dat uw ADSL-modem via een splitter op de telefoonlijn is aangesloten. Dit apparaat vervult niet alleen de functie van een soort T-stuk, maar scheidt ook hoge en lage frequenties, wat een gunstig effect heeft op de signaalkwaliteit.

Stap 8

Ten tweede, zorg ervoor dat de telefoonkabel intact is. Probeer indien mogelijk een groot aantal verklevingen en kronkels te verwijderen. Het feit is dat de aanwezigheid van deze elementen de gegevensoverdrachtsnelheid negatief beïnvloedt. Bij aansluiting op een ADSL-modem is het aan te raden een nieuwe telefoonkabel aan te schaffen.

Aanbevolen: