Hoe Maak Je Een Diavoorstelling Met Muziek Van Je Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Diavoorstelling Met Muziek Van Je Foto's
Hoe Maak Je Een Diavoorstelling Met Muziek Van Je Foto's

Video: Hoe Maak Je Een Diavoorstelling Met Muziek Van Je Foto's

Video: Hoe Maak Je Een Diavoorstelling Met Muziek Van Je Foto's
Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2024, April
Anonim

Een videoalbum gemaakt van digitale foto's kan een waardig alternatief worden voor het bekijken van foto's in de voor velen bekende albums en een goed cadeau voor elke gelegenheid. Het maken van een kleurrijke slideshow met prachtige muziek is kinderspel.

Hoe maak je een diavoorstelling met muziek van je foto's
Hoe maak je een diavoorstelling met muziek van je foto's

Noodzakelijk

  • - computer,
  • - "PhotoSHOW"-programma.

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste en meest multifunctionele programma's voor het maken van diavoorstellingen is "PhotoSHOW", dat zelfs een beginner kan beheersen. Het programma heeft een handige en begrijpelijke interface in het Russisch, er zijn opties voor beeldbewerking, de mogelijkheid om overgangen, muziekbestanden, frames, titels, screensavers en vele andere handige functies toe te voegen. Gebruik dit programma om diavoorstellingen van hoge kwaliteit te maken.

Stap 2

Zoek een programma op internet, het zal niet moeilijk zijn, het belangrijkste is om uw verzoek correct te formuleren. Het moet trefwoorden bevatten als "PhotoSHOW", "download", "medicine", "key", "serial". Controleer na het downloaden het gedownloade programma op virussen. Overigens moet worden opgemerkt dat sommige antivirussen "cracks", sleutelgeneratoren, als een bedreiging beschouwen.

Stap 3

Als u de veiligheid van uw computer niet in gevaar wilt brengen, downloadt u het programma van de officiële website. Maar in dit geval moet je ervoor betalen. De basisversie van de applicatie kost 950 roebel, de standaardversie - 1450 roebel, de premiumversie - 1950. U kunt de proefversie downloaden ter beoordeling. Het is ontworpen om 15 afbeeldingen aan het project toe te voegen, bovendien wordt na het opnemen van het voltooide project een informatievenster "video gemaakt met behulp van het" PhotoSHOW "-programma op de video geplaatst.

Stap 4

Maak de nodige afbeeldingen voor de slideshow, scan eventueel de foto's op papier, plaats ze in een aparte map. Kopieer de muziekbestanden die u aan uw videoalbum gaat toevoegen naar een andere map.

Stap 5

Installeer het programma op uw computer volgens de aanwijzingen van de wizard en start de toepassing. Selecteer in het centrale venster het item "Nieuw project", geef de doelmap voor de foto op, voeg afbeeldingen toe aan het project. Sleep ze met de muis naar het diapaneel of klik op de speciale knop waarmee u de hele map in één keer in het project kunt plaatsen.

Stap 6

Gebruik de knop Projectmuziek om achtergrondgeluid toe te voegen, audio te synchroniseren met de duur van een fotoshow of een deel van een nummer uit te knippen.

Stap 7

Kies in het gedeelte "Overgangen" hoe u bestanden in uw project wilt wijzigen. Maak in het gedeelte "Screensavers" een opstartscherm voor het album. Selecteer vervolgens het gedeelte "Uiterlijk" op de werkbalk en pas de vooraf gedefinieerde randstijl toe op uw diavoorstelling.

Stap 8

U kunt het ook anders doen: wanneer u een nieuw project aanmaakt, selecteert u een sjabloon uit de beschikbare opties. Door op de knop "Bestand" in de linkerbovenhoek van de werkbalk te klikken, selecteert u het item "Diavoorstellingsjablonen" in het vervolgkeuzevenster en selecteert u in het nieuwe venster dat wordt geopend de sjabloon die u op uw video wilt toepassen. Zet uw fotodiavoorstelling in de toekomst. In het volgende venster wordt u gevraagd een muziekbestand toe te voegen. Voeg de gewenste audio toe. Klik vervolgens op de knop "Voltooien" en evalueer het resultaat in het voorbeeldvenster.

Stap 9

Als u de foto in de "afbeelding" moet passen of moet uitrekken, gebruikt u de knoppen "Alles uitrekken" of "Alles passen" in de rechterbenedenhoek. Bewerk indien nodig afzonderlijk geselecteerde dia's met behulp van de functies bijsnijden, het vervangen van de achtergrond, het verloop, de tekstoverlay en het toepassen van verschillende effecten.

Stap 10

Als de slideshow helemaal klaar is, selecteer je het item "Maken" op de werkbalk, waarna je alleen nog hoeft aan te geven in welk formaat je de video wilt opnemen. In het programma kunt u opties selecteren voor weergave op een computer, telefoon, een dvd maken, schermbeveiliging of uitvoerbaar EXE-bestand. Selecteer een formaat en klik op "Opslaan".

Stap 11

Wanneer u een diavoorstelling opneemt voor weergave op een computer, moet u eerst het project opslaan en pas daarna kunt u de video opnemen in het geselecteerde formaat.

Aanbevolen: