Een Document Op Uw Computer Vinden

Inhoudsopgave:

Een Document Op Uw Computer Vinden
Een Document Op Uw Computer Vinden

Video: Een Document Op Uw Computer Vinden

Video: Een Document Op Uw Computer Vinden
Video: Digiwadde: documenten zoeken op computer en GSM 2024, Mei
Anonim

Op een computer kan veel informatie worden opgeslagen. Dit kunnen films, muziek en documenten zijn. Na verloop van tijd kunt u eenvoudig vergeten waar u dit of dat bestand hebt opgeslagen. Dan begint een lange zoektocht. Hoe vind je snel het benodigde document? Er zijn verschillende manieren.

Een document op uw computer vinden
Een document op uw computer vinden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Google Desktop-programma.

instructies:

Stap 1

Elk besturingssysteem heeft een eenvoudige functie om dit te doen. Om het te gebruiken, klikt u op "Start" en de knop "Zoeken". Voer in het geopende venster de naam in waarnaar u wilt zoeken. Om de procedure te starten, klikt u op "OK". Wacht een paar seconden.

Stap 2

U kunt gewoon Mijn computer openen. Selecteer "Lokale schijf D". Er is een pictogram in de vorm van een verrekijker op het tabblad "Werkbalk" en dit wordt "Zoeken" genoemd. Klik erop. Aan de linkerkant wordt een assistent geopend, waar u de naam van het bestand en het type ervan opgeeft. Selecteer vervolgens "Documenten" en klik op "Zoeken".

Stap 3

Wacht een paar minuten en het systeem geeft je zoekresultaten. U kunt ook aanvullende zoekparameters opgeven. Als u niet meer weet onder welke naam u het document heeft opgeslagen, voert u de extensie * doc in. Voer vervolgens het programma uit. De lijst met resultaten zal zeker het bestand bevatten waarnaar u op zoek was.

Stap 4

Als het document onlangs is opgeslagen, kunt u het volgende doen. Ga naar "Start" en klik op "Recente documenten". Voer een naam in voor het bestand. Open uw Woord. Ga naar het gedeelte "Bestand", waar u "Openen" selecteert. Selecteer in het geopende venster de locatie waar de zoekopdracht zal worden uitgevoerd. U kunt op "Recente documenten" klikken. Er verschijnt een lijst met de bestanden die recentelijk zijn opgeslagen.

Stap 5

Gebruik Google Desktop om te zoeken naar documenten en andere soorten bestanden. Installeer het programma op uw computer. Voer het uit en voer in de zijbalk in wat u wilt vinden. U kunt gewoon op het Google Desktop-pictogram klikken. Klik op de knop "Zoeken" en wacht. Er verschijnt een lijst met vereiste bestanden. Dit programma vindt elk bestand dat op uw computer staat. Over het algemeen kunnen we stellen dat het zoeken naar documenten op een computer niet veel tijd en moeite kost.

Aanbevolen: