Hoe Plaats Je Je Applicatie In De AppStore En Android Market

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Je Applicatie In De AppStore En Android Market
Hoe Plaats Je Je Applicatie In De AppStore En Android Market

Video: Hoe Plaats Je Je Applicatie In De AppStore En Android Market

Video: Hoe Plaats Je Je Applicatie In De AppStore En Android Market
Video: iPhone App Store vs Android Market 2024, Mei
Anonim

De meeste applicaties voor iPad en iPhone worden door hun eigenaars gedownload uit de AppStore. Er is een vergelijkbare winkel voor Android-programma's, namelijk Android Market. Na het maken van een applicatie staat de programmeur voor de taak om zijn programma in een van deze winkels te plaatsen.

Hoe plaats je je applicatie in de AppStore en Android Market
Hoe plaats je je applicatie in de AppStore en Android Market

Noodzakelijk

kennis van de publicatieprocedure

instructies:

Stap 1

Registreer u op de website van het iPhone Developer Program. Als u zich als individu registreert, wordt uw naam vermeld in de aanmeldingskennisgeving. Bij inschrijving als rechtspersoon wordt de naam van het bedrijf vermeld.

Stap 2

Na registratie kunt u het iPhone-distributiecertificaat aanvragen. Nadat u een ontwikkelaarscertificaat hebt ontvangen, moet u een iPhone-distributievoorzieningsprofiel voorbereiden en uploaden op de website. Na registratie krijgt u toegang tot gedetailleerde instructies voor het correct invullen van alle documenten.

Stap 3

Bereid uw app voor op de verkoop. Om dit te doen, moet u het compileren en vervolgens de compilatie controleren met behulp van de distributie-build. Daarna kunt u uw applicatie met uw account in de AppStore publiceren. De kosten van publicatie voor particulieren zijn $ 99, voor rechtspersonen $ 299.

Stap 4

Selecteer bij het publiceren de naam van de applicatie (niet meer dan 20 tekens), stel het ontwerp in: twee pictogrammen (klein 57 × 57px en groot 512 × 512px, formaten.

Stap 5

Dien uw aanvraag in. U ontvangt binnen één of enkele weken een reactie. Als alles correct is gedaan, wordt uw aanvraag gepubliceerd in de AppStore.

Stap 6

Het is veel makkelijker en goedkoper om een applicatie in de Android Market te plaatsen. Meld u aan bij Android Market (Google Play). Ga vervolgens naar de Google Play Developer Console-pagina, log in op uw account en klik op de knop "App downloaden". Selecteer het programmabestand (met de.apk-extensie) en klik op de knop "Download". Uw aanvraag wordt onmiddellijk gecontroleerd op naleving en klik vervolgens op de knop "Opslaan".

Stap 7

Na het opslaan ontvangt u uw pagina in het systeem, waar u de aanvraag moet beschrijven. Nadat u uw beschrijving hebt voltooid, klikt u op de knoppen Opslaan en publiceren. Uw app verschijnt in de Android Market.

Aanbevolen: