Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Voorpaneel Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Voorpaneel Aan Te Sluiten
Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Voorpaneel Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Voorpaneel Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Voorpaneel Aan Te Sluiten
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Over de afgelopen 5 jaar is een duidelijke trend waar te nemen in de aanpassing van ATX-systeemeenheden. Op het frontpaneel probeert de fabrikant bijna alle connectoren bloot te leggen voor apparaten die dagelijks kunnen worden gebruikt. Eerst migreerden USB-connectoren naar het voorpaneel, vervolgens connectoren voor audioapparaten en vervolgens connectoren voor kaartlezers. Het is zeker erg handig. Toegegeven, soms zijn deze apparaten niet aangesloten, hierdoor worden ze niet gebruikt en reikt de gebruiker uit oude gewoonte naar de achterkant van de systeemeenheid.

Hoe een hoofdtelefoon op het voorpaneel aan te sluiten
Hoe een hoofdtelefoon op het voorpaneel aan te sluiten

Het is nodig

ATX-systeemeenheid, hoofdtelefoon met stekker 3, 5

instructies:

Stap 1

Natuurlijk zijn extra connectoren niet alleen te zien op het voorpaneel van de systeemeenheid, maar ook op het toetsenbord. Dit type connectorplaatsing is veel populairder geworden omdat sommige pc-gebruikers de systeemeenheid liever op de vloer plaatsen. Maar als u door de lengte van de draad van uw hoofdtelefoon vrij kunt reiken zonder aan de draad te trekken, is aansluiten op de systeemeenheid een goede optie.

Stap 2

Het komt vaak voor dat een computer die je hebt gekocht connectoren op het frontpaneel heeft voor audioapparaten, maar de interne lintkabel niet is aangesloten op de bijbehorende connectoren op de geluidskaart. Om de prestaties van dit type connector te controleren, moet u de computer aanzetten - wachten tot het besturingssysteem is geladen - een speler starten - de hoofdtelefoonstekker in de groene connector op het voorpaneel van de systeemeenheid steken. Als het geluid uit de luidsprekers verdwijnt, maar in de koptelefoon verschijnt, dan was alles correct aangesloten.

Stap 3

Maar het komt ook voor dat de interne lus niet is aangesloten op de geluidskaart. Om dit probleem op te lossen, moet u de achterkant van de systeemeenheid naar u toe draaien. In de regel moeten er 2 draden met jack 3, 5 pluggen zichtbaar zijn aan de achterkant van de systeemeenheid, één ervan is groen (luidsprekers), de andere draad is roze (microfoon). Sluit ze aan op de juiste connectoren.

Stap 4

Als in dit geval het geluid niet naar het voorpaneel komt, moet u overwegen om naar de computerwinkel te gaan waar deze computer is gekocht.

Aanbevolen: