Hoe Een Verwijderde Map Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verwijderde Map Terug Te Krijgen
Hoe Een Verwijderde Map Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Verwijderde Map Terug Te Krijgen

Video: Hoe Een Verwijderde Map Terug Te Krijgen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Door orde op zaken te stellen in de computer, kan de gebruiker per ongeluk de map verwijderen die hij nodig heeft. Om het terug te krijgen, kunt u verschillende opties proberen. Welke geschikt is, kan alleen worden bepaald door de specifieke situatie te kennen.

Hoe een verwijderde map terug te krijgen
Hoe een verwijderde map terug te krijgen

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen worden bestanden en mappen niet onmiddellijk van uw computer verwijderd. Ze worden in de map "Prullenbak" geplaatst, waarvan de inhoud vanaf het bureaublad kan worden bekeken. Om een map uit de prullenbak te herstellen, opent u deze door met de linkermuisknop op het pictogram te klikken. Zoek de map die u nodig hebt, selecteer deze en klik op de link "Object herstellen" in het typische takenvenster aan de linkerkant van het venster.

Stap 2

Alternatieve manieren: klik met de rechtermuisknop op de map in de prullenbak en selecteer de opdracht "Herstellen" in het contextmenu. Of klik met de linkermuisknop op de map die je wilt terugsturen. Een nieuw dialoogvenster "Eigenschappen: [Uw mapnaam]" wordt geopend. Klik op het tabblad "Algemeen" op de knop "Herstellen" rechtsonder in het venster. Zoek daarna naar de herstelde map in de map waar deze zich oorspronkelijk bevond.

Stap 3

Als het je al gelukt is om de prullenbak te legen, probeer dan het systeem te herstellen vanaf het controlepunt toen de verwijderde map nog op de computer stond. Deze functie kan alleen worden gebruikt als de herstelfunctie is ingeschakeld.

Stap 4

Klik op de knop "Start" of de Windows-toets, klik op het item "Alle programma's" om het menu uit te vouwen. Selecteer in de map "Standaard" de submap "Systeem" en klik op de taak "Systeemherstel". Er verschijnt een nieuw dialoogvenster. Selecteer een geschikt controlepunt (datum) en klik op de knop "Herstellen". Controleer na het herstarten van het besturingssysteem de map waarin de map zich bevond voordat deze werd verwijderd.

Stap 5

Als deze bewerking niet heeft geholpen, installeer dan een speciale toepassing op uw computer om verloren gegevens te herstellen, bijvoorbeeld EasyRecovery. Onderzoek de programma-interface en kies de optie die bij u past: specificeer de schijf waarvan de benodigde bestanden en mappen zijn verwijderd, scan. De actiemethode kan in verschillende toepassingen verschillen, maar in de regel is de interface van alle hulpprogramma's intuïtief, dus u zou geen problemen moeten hebben bij het herstellen van de map die u nodig hebt.

Aanbevolen: