Hoe Photoshop Te Herkennen

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop Te Herkennen
Hoe Photoshop Te Herkennen

Video: Hoe Photoshop Te Herkennen

Video: Hoe Photoshop Te Herkennen
Video: Tekst herkennen (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Hoe te herkennen in foto's Photoshop? We bieden u een manier om het pixel-voor-pixel onderzoek van een verdachte afbeelding te omzeilen: door het programma voor het bewerken van metagegevens van afbeeldingen te gebruiken - ShowEXIF.

Hoe Photoshop te herkennen
Hoe Photoshop te herkennen

Noodzakelijk

ShowEXIF-programma

instructies:

Stap 1

Start ShowEXIF en open linksonder in het programma de map met de foto die u wilt controleren voor bewerking in Photoshop. Als u de taal van het programma wilt wijzigen van Engels naar Russisch, klikt u op het menu-item Bestand> Taal> Russisch. Indien van Russisch naar Engels, dan Bestand> Taal> Engels. In het midden van het programma is er een venster dat een lijst met bestanden in de geselecteerde map toont. Selecteer daaruit het gewenste bestand.

Stap 2

Klik op het menu-item Informatie (in het Russisch - "Informatie") en zorg ervoor dat er een vinkje staat naast Volledige informatie weergeven ("Volledige informatie weergeven"). Als het item Toon minimuminformatie is geselecteerd, zal het programma niet alle informatie over het bestand weergeven, ook niet die nodig is om te controleren voor het bewerken van Photoshop.

Stap 3

Rechts in het programma staat een lijst met metadata die de geselecteerde foto heeft: het model van de camera waarmee de foto is gemaakt, belichtingstijd, aanmaakdatum, etc. Je zou geïnteresseerd moeten zijn in het onderdeel Software. Als er Adobe Photoshop staat, dan helaas, of andersom, hoera, deze foto is bewerkt door Photoshop. Bovendien kunt u erachter komen welke versie van het programma aan het bewerken was.

Aanbevolen: