Hoe De Controller Te Herkennen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Controller Te Herkennen?
Hoe De Controller Te Herkennen?

Video: Hoe De Controller Te Herkennen?

Video: Hoe De Controller Te Herkennen?
Video: Vals geld en hoe je het kunt herkennen 2024, Mei
Anonim

Uw computer bevat, net als elke andere, een grote hoeveelheid hardware. Het is bijna onmogelijk om de naam van elk van hen te achterhalen zonder toevlucht te nemen tot softwaremethoden.

Hoe de controller te herkennen?
Hoe de controller te herkennen?

Noodzakelijk

een programma om de configuratie van een computer te bepalen

instructies:

Stap 1

Om het model van de moederbordcontroller te bepalen, opent u de eigenschappen van de computer. Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Hardware" en start Windows Apparaatbeheer. Zoek in de lijst met apparatuur die verschijnt de controller die je nodig hebt en herschrijf de naam. Een vergelijkbare volgorde geldt voor andere apparaten, bijvoorbeeld videokaarten en geluidsadapters, modems en netwerkkaarten, enzovoort.

Stap 2

Gebruik een speciaal programma om de hardwareconfiguratie te bekijken. Om dit te doen, downloadt u het Astra-hulpprogramma of een ander hulpprogramma dat voor u het handigst is, installeert u het, voert u alle beschikbare computerapparaten uit en bekijkt u deze.

Stap 3

Probeer ook het type computercontroller te bepalen zonder programma's van derden te installeren en de standaardhulpprogramma's van het Windows-besturingssysteem te gebruiken. Open hiervoor de lijst van het menu "Start" en open het item "Uitvoeren". Typ msinfo32 in het lege veld. Selecteer in het venster dat aan de linkerkant verschijnt tot welk type de controller behoort: audio, video, geluidsadapters, geheugenapparaten, enzovoort.

Stap 4

Open de benodigde mappen één voor één in de mappenboom aan de linkerkant, zoek de controller die je nodig hebt en selecteer deze met de muisknop. Bekijk de beschikbare informatie aan de rechterkant van het venster. Herschrijf het indien nodig of, het beste van alles, sla het op in een tekstbestand voor verdere snelle toegang tijdens het zoeken.

Stap 5

Om de processor- en RAM-instellingen te bekijken, gaat u naar het menu Deze computer, klikt u met de rechtermuisknop in een lege ruimte en bekijkt u de configuratie. Meestal worden het type en het model van de processor, de fabrikant en de frequentie weergegeven. Er wordt ook informatie over het RAM weergegeven.

Aanbevolen: