Hoe Multibar Van De Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Multibar Van De Computer Te Verwijderen
Hoe Multibar Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Multibar Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Multibar Van De Computer Te Verwijderen
Video: How To Connect AirPods To PC 2024, Maart
Anonim

Er kunnen veel redenen zijn om de Multibar-toepassing te verwijderen. Verkeerde werking van het programma, incompatibiliteit met het systeem, voorkeur voor een andere versie of veroudering van de software. Correcte en competente verwijdering van het programma is een garantie voor een stabiele en efficiënte werking van de computer.

Hoe Multibar van de computer te verwijderen
Hoe Multibar van de computer te verwijderen

Belangrijkste manieren om Multibara te verwijderen

Er zijn vijf manieren om Multibar van uw pc te verwijderen. Systeem terugdraaien, schijf formatteren, via "Deze computer", via speciale toepassingen voor het verwijderen van programma's, verwijdering via het configuratiescherm.

Terugdraaien van systeem

De eerste methode mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Gebruik het volgende algoritme om het te gebruiken: Startmenu => Alle programma's => Standaard => Systeemwerkset => Systeemherstel. Klik in het geopende venster op "Volgende", volg de instructies, stel de hersteldatum in en start de procedure.

De lokale schijf formatteren

Er zijn verschillende manieren om een schijf te formatteren. Via "Mijn Computer", met behulp van een schijf of flashstation met een besturingssysteem. Houd er rekening mee dat bij het formatteren alle programma's die op de schijf zijn geïnstalleerd, worden gewist.

Om te formatteren via "Deze computer", gaat u naar de juiste map, klikt u met de rechtermuisknop op de lokale schijf waarop het programma is geïnstalleerd, selecteert u "Formatteren", in het geopende venster klikt u op "Start".

Het tweede principe van formatteren is als volgt: volg de gebruikelijke procedure voor het opnieuw installeren van het systeem, maar voordat u een lokale schijf kiest waarop het systeem moet worden geïnstalleerd, selecteert u deze en klikt u op "Formatteren".

De-installatie via mijn computer en via de uninstaller

De derde methode is universeel. Het kan worden gebruikt om elke toepassing van het systeem te verwijderen. Om het toe te passen, gaat u naar de map "Deze computer", opent u de lokale schijf waarop het programma is geïnstalleerd, meestal is dit "Lokale schijf (C:)", dubbelklikt u vervolgens op de map Programmabestanden, zoekt u Multibar, selecteren, houd de Shift-toetscombinatie + delete ingedrukt.

De vierde methode is de modernste. Om het te gebruiken, installeert u een van de de-installatieprogramma's: Revo Uninstaller, TuneUp Utilities, Uninstall Tool, CCleaner. Start het na de installatie. Het geeft een lijst met programma's die op de computer zijn geïnstalleerd. Vink het vakje naast Multibar aan en klik op Verwijderen.

Verwijdering via het bedieningspaneel

Om de laatste methode te gebruiken, gaat u in de linkerbenedenhoek naar "Start", selecteert u "Configuratiescherm", opent u de toepassing "Programma's toevoegen of verwijderen", in het venster dat verschijnt, selecteert u Multibar uit de lijst en klikt u op "Verwijderen". Er verschijnt een verwijderprogramma, volgens de standaard, klik met de linkermuisknop op "Volgende" totdat een voortgangsbalk verschijnt die de start van het verwijderingsproces aangeeft. Als u klaar bent, start u indien nodig uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: