Hoe Installeer Ik Een Flash Player

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Flash Player
Hoe Installeer Ik Een Flash Player

Video: Hoe Installeer Ik Een Flash Player

Video: Hoe Installeer Ik Een Flash Player
Video: How To Run Adobe Flash Player On Browser In 2021 | Google Chrome, Mozilla Firefox 2024, Mei
Anonim

Voor veel sites op internet is een Flash Player in de browser vereist. Als deze applicatie niet aanwezig is in de internetbrowser, worden dergelijke bronnen onjuist of helemaal niet weergegeven.

Hoe installeer ik een Flash Player
Hoe installeer ik een Flash Player

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig is de meest populaire flash-speler voor internetbrowsers een product van Adobe. In de regel ondersteunt het alle soorten grafische animaties, zodat het alle bronnen in de browser kan weergeven die Flash-elementen gebruiken. Om de applicatie in uw browser te installeren, moet u deze stappen volgen.

Stap 2

Om aan de slag te gaan, moet je de officiële site van Adobe Tools Developers bezoeken. Dit kan door het adres in de browserregel in te voeren https://adobe.com. Als u eenmaal op de bron bent, let dan op de verticale navigatiebalk helemaal bovenaan de site. Onder de andere menu-items ziet u hier een link "Producten". Beweeg de cursor over deze link en klik erop met de linkermuisknop. U wordt meegenomen naar een selectie van producten van Adobe-ontwikkelaars

Stap 3

Let op de alfabetische index op de pagina. U bent geïnteresseerd in de categorie "F-O". Zoek de tekstlink "Flash Player" in deze categorie. U dient deze link te volgen door er met de linkermuisknop op te klikken. Er wordt een pagina met Engelse inhoud geopend. Op deze pagina kunt u een flash player downloaden naar uw computer. De downloadlink bevindt zich in de rechterkolom ("Download Flash Player"), helemaal bovenaan, onder het item "FLASH PLATFORM RUNTIMES HOME". Door op de link te klikken, kunt u het product in uw browser installeren.

Stap 4

Nadat u op de downloadlink hebt geklikt, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en vervolgens doorgaan met downloaden. Nadat de applicatie is gedownload, sluit u uw browser en zoekt u het gedownloade bestand op uw computer. Nadat u het installatieprogramma op virussen hebt gecontroleerd, voert u het uit. Het systeem zal een flash player op uw computer installeren, die de volgende keer dat u uw internetbrowser start, zal werken.

Aanbevolen: