Hoe Liedjes Van Computer Naar Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Liedjes Van Computer Naar Schijf Te Branden
Hoe Liedjes Van Computer Naar Schijf Te Branden

Video: Hoe Liedjes Van Computer Naar Schijf Te Branden

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2023, Januari-
Anonim

Met behulp van een pc kunt u muziek op een schijf branden en de kwaliteit van de opname zal op geen enkele manier verschillen van een gewone schijf die in een winkel is gekocht. Met behulp van een computer kunt u standaard muziekschijven maken, evenals schijven met mp3-bestanden die kunnen worden afgespeeld op alle consumentenspelers.

Hoe liedjes van computer naar schijf te branden
Hoe liedjes van computer naar schijf te branden

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma CD Burner XP, dat gratis wordt verspreid. Je kunt het downloaden door naar het adres te gaan http://cdburnerxp.se/downloadsetup.exe. Installeer daarna de applicatie op uw computer en start deze. Selecteer in het eerste venster dat opent na het opstarten de regel "Create data disc". Als u de optie "Muziekschijf maken" selecteert, wordt de opname zo gedaan dat er slechts 90 minuten muziek op de schijf passen, wat neerkomt op ongeveer 15-20 bestanden. Om de opname te starten, plaatst u de cd in het station en selecteert u in het programma het type -dvd of cd. Daarna wordt een venster geopend voor het toevoegen van bestanden, dat eruitziet als het programma "Explorer"

Stap 2

Open in het venster Bestanden toevoegen de map met de nummers die u op schijf wilt branden. Deze muziekbestanden moeten in mp3-formaat zijn, of in een andere ondersteunde audiospeler waarop u de opgenomen cd wilt afspelen. Sleep of kopieer nummers naar de linkerkant van het venster Bestanden toevoegen. De hoeveelheid resterende vrije ruimte wordt weergegeven op de indicatorbalk onder aan het venster. Nadat u alle nummers naar de linkerkant van het venster hebt gekopieerd, controleert u of de indicatorbalk de lijn niet heeft overschreden, wat betekent dat er geen vrije ruimte op de cd is.

Stap 3

Druk op de knop Branden (met een brandend luciferpictogram) om fysiek nummers op een cd te branden. Sluit tijdens het brandproces alle vensters en start geen toepassingen, om het brandproces op geen enkele manier te beïnvloeden, alsof u het ongedaan maakt, de schijf kan worden beschadigd (als deze niet herschrijfbaar is). Wanneer het branden is voltooid, controleert u de opnamekwaliteit van de schijf door deze opnieuw in het station te plaatsen en op te starten.

Populair per onderwerp