Een Video Wijzigen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Video Wijzigen In Photoshop
Een Video Wijzigen In Photoshop

Video: Een Video Wijzigen In Photoshop

Video: Een Video Wijzigen In Photoshop
Video: Adobe Photoshop Video u0026 Animation Tutorial | Adding Assets To A Project 2024, Mei
Anonim

Een video opnemen is tegenwoordig geen probleem. U hoeft geen geld meer uit te geven aan ingewikkelde dure videocamera's. Het volstaat om een digitale miniatuurcamera met ingebouwde videofunctie aan te schaffen en u kunt alle interessante levensmomenten vastleggen. Eén ding is deprimerend - de kwaliteit van de resulterende film is niet altijd even goed. Maar er is een uitweg - bewerk het in Photoshop (Photoshop CS3 of hoger is hiervoor geschikt).

Een video wijzigen in Photoshop
Een video wijzigen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Om een bestand te openen, gaat u naar het menu "Bestand" - "Openen" en specificeert u het pad naar uw bestand. Het programma leest de meeste populaire videobestanden (AVI, MOV, MPEG …). Het bestand wordt geopend. In de lagen in de afbeelding ziet u een miniatuur van de band, waar het videobestand voor staat.

Stap 2

Om de video te bewerken, gaat u naar het menu "Venster" - "Animatie". Het animatiebewerkingsvenster wordt onder de afbeelding geopend. Boven aan het venster bevindt zich een tijdlijn die de tijd van de video in seconden weergeeft. Als u een kleine video voor uw site wilt maken, verkort u de lengte van de film, sleept u gewoon de eindrand en stelt u de aanwijzer in op de gewenste duur. Wanneer u nu op de knop "Afspelen" drukt, wordt de video afgespeeld tot de gewenste lengte (bijvoorbeeld 52 seconden) en begint opnieuw.

Stap 3

U kunt beginnen met bewerken. Het is belangrijk om te weten dat bij het uitvoeren van bewerkingen met behulp van de knoppen op het paneel "Extra" (penseel, herstelpenseel, stempel, schilderij, enz.), de wijzigingen alleen van toepassing zijn op het frame waarmee u werkt. Om de wijzigingen door de film te verspreiden, moet je naar het volgende frame gaan en alles herhalen. Dan op de tweede, op de derde…. Het proces is erg tijdrovend. Het volstaat te zeggen dat er slechts 780 frames zijn in een film van 52 seconden bij 15 fps.

Stap 4

Tegelijkertijd worden aanpassingslagen (niveaus, curven, tint / verzadiging, enz.) Op de hele film toegepast. Dus als u de kleuren in het frame aanpast, lichter maakt, verzadiging toevoegt, enz., worden deze instellingen toegepast op alle frames van de film. Op deze manier is het eenvoudig om een te donkere film te corrigeren, een warm (of koud) fotofilter aan te brengen, enz.

De acties die het laagmasker gebruiken, zijn ook van toepassing op de hele film.

Stap 5

Ook kan elk filter dat in het programma is ingesteld op de hele film worden toegepast. Om dit mogelijk te maken, maakt u van het bestand een slim object. Ga naar lagen, ga op de frameafbeelding staan en selecteer "Converteren naar slim object" in het contextmenu.

U krijgt hetzelfde resultaat als u "Convert for Smart Filters" kiest in het menu "Filter". In de lagen in de afbeelding verandert de lintminiatuur in een slimme objectminiatuur.

Doe wat het beste bij je past en bewerk je video.

Stap 6

Nu is het werk klaar. Speel het filmpje nog eens af, zie het resultaat. Als alles goed is, moet het gered worden. Ga hiervoor naar het menu "Bestand" - "Exporteren" - "Video bekijken".

Vul in het geopende venster de vereiste items in: stel de bestandsnaam, de locatiemap, het formaat van de toekomstige video, de grootte in (frame voor frame). Druk vervolgens op de Render-toets.

Nu het bestand is opgeslagen, kunt u het in uw familiecollectie plaatsen, op de site, per e-mail naar uw vrienden sturen….

Aanbevolen: