Hoe Het Register Van Een Game Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register Van Een Game Te Wissen
Hoe Het Register Van Een Game Te Wissen

Video: Hoe Het Register Van Een Game Te Wissen

Video: Hoe Het Register Van Een Game Te Wissen
Video: How To Delete PS4 Accounts 2024, April
Anonim

Wanneer een moderne videogame op een computer wordt geïnstalleerd, worden er ook veel extra componenten geïnstalleerd. Heel vaak komen deze componenten op de systeemschijf terecht (zelfs als de game op een andere partitie van je harde schijf is geïnstalleerd) en worden ze naar het systeemregister geschreven. In de regel blijven sommige componenten na de standaardverwijdering van het spel in het register.

Hoe het register van een game te wissen
Hoe het register van een game te wissen

Noodzakelijk

  • - RegCleaner-programma;
  • - TuneUp Utilities 2011-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's op internet die kunnen worden gebruikt om het register van "vuilnis" te verwijderen. Sommige daarvan zijn betaald, andere zijn gratis. Een van de beste gratis software van deze soort heet RegCleaner. Zoek het op internet, download en installeer het op uw computer.

Stap 2

Voer RegCleaner uit. Zoek het gedeelte Scanmodus in het hoofdmenu. Vink in dit gedeelte de items Aangepast en Expert aan en klik op de knop Nu opschonen. Een nieuw venster start de procedure voor het scannen van uw computer op "vuilnis" in het systeemregister. Na voltooiing kunt u de resultaten bekijken door op de Viem-resultaatknop te klikken.

Stap 3

Er verschijnt een lijst met onnodige registervertakkingen in het venster, waaronder de registerbestanden die na het spel zijn overgebleven. Al is het helemaal niet nodig om ze te zoeken. Aangezien alle onnodige vertakkingen zijn gemarkeerd met een selectievakje, is het voldoende om op Delete op de programmawerkbalk te drukken en alle onnodige bestanden worden verwijderd.

Stap 4

Het tweede programma, dat in overweging zal worden genomen, wordt betaald, hoewel het een proefperiode heeft. Het heet TuneUp Utilities 2011. Download het, installeer het op uw computer en voer het uit.

Stap 5

Ga in het hoofdmenu naar de sectie "Systeemoptimalisatie". Selecteer vervolgens de optie "Registeropruiming". Vink in het volgende venster "Volledige weergave" aan. Ga verder. Wacht tot de scan is voltooid. Vink het vakje "Problemen onmiddellijk opruimen" aan en klik op "Volgende". Nadat u dit hebt gedaan, worden alle onnodige registervermeldingen van uw systeem verwijderd.

Stap 6

Terwijl TuneUp Utilities 2011 op uw computer draait, zal het van tijd tot tijd automatisch het register opschonen, wat op de achtergrond zal draaien. Dus na de proefperiode kunt u het programma aanschaffen en wordt u niet langer afgeleid door de procedure voor het opschonen van het register van uw besturingssysteem.

Aanbevolen: