Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen
Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2022, November
Anonim

Het was geen toeval dat de computer persoonlijk begon te worden genoemd; daarop kan elke gebruiker alles voor een ander verbergen. Als u de computer van iemand anders gebruikt, maar niet wilt dat iemand anders dan u op de hoogte is van de bezochte pagina's, gebruik dan deze stapsgewijze instructie.

Hoe u uw zoekgeschiedenis van uw computer kunt verwijderen
Hoe u uw zoekgeschiedenis van uw computer kunt verwijderen

Het is nodig

  • Internetbrowsers:
  • - Internet Explorer;
  • - Mozilla Firefox;
  • - Opera;
  • -Google Chrome.

instructies:

Stap 1

Hoogstwaarschijnlijk hebt u Internet Explorer gezien en ermee gewerkt als uw computer Windows-systemen draaide. elke gebruiker schakelde zijn hulp in om de distributiekit van een vergelijkbare internetbrowser te kopiëren. Om de zoekgeschiedenis te verwijderen, klikt u op het bovenste menu "Extra" en selecteert u "Internetopties".

Stap 2

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Algemeen". Klik in het gedeelte "Tijdelijke internetbestanden" op de knoppen "Cookies verwijderen" en "Bestanden verwijderen". Het wordt ook aanbevolen om "1" in plaats van "20" in te stellen in het blok "Journaal". Klik op de knop OK om het venster te sluiten.

Stap 3

Mozilla Firefox. Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Extra" en selecteer "Recente geschiedenis wissen". Selecteer in het geopende venster de periode waarvoor u de zoekgeschiedenis wilt verwijderen en klik op de knop "Nu wissen".

Stap 4

Opera. Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Extra" en selecteer de sectie "Algemene instellingen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd" en zoek het gedeelte "Geschiedenis". Tegenover de regel "Onthoud bezochte adressen voor geschiedenis en autocomplete" zoek je de knop "Wissen" en klik je erop met de linkermuisknop.

Stap 5

Google Chrome. Start de browser en klik in het hoofdvenster van het programma op de instellingenknop met de afbeelding van een moersleutel. Selecteer in het menu de regel "Parameters" en ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Gegevens op bekeken pagina's verwijderen".

Stap 6

Om uw Google-zoekgeschiedenis te wissen, moet u inloggen op uw account door op de bijbehorende link in de rechterbovenhoek te klikken. Klik vervolgens op de tandwielafbeelding en selecteer "Web Search History" in het contextmenu. Klik op de knop "Webzoekgeschiedenis verwijderen" om de hele geschiedenis volledig te verwijderen. Voor gedeeltelijke verwijdering moet u de vakjes voor de lijstitems aanvinken en op de knop "Verwijderen" klikken.

Stap 7

Als u niet wilt dat Google uw zoekgeschiedenis vastlegt, klikt u op de knop Pauze naast de regel Opname van zoekgeschiedenis op internet ingeschakeld.

Populair per onderwerp