Hoe Maak Je Een Netwerkscanner

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Netwerkscanner
Hoe Maak Je Een Netwerkscanner

Video: Hoe Maak Je Een Netwerkscanner

Video: Hoe Maak Je Een Netwerkscanner
Video: How to Setup Scan to Folder (Canon Copier to PC) 2024, Mei
Anonim

Een lokaal netwerk heeft een aantal voordelen voor gebruik binnen dezelfde organisatie: gedeelde toegang tot bestanden en applicaties, maar ook het delen van apparatuur: printers, scanners.

Hoe maak je een netwerkscanner
Hoe maak je een netwerkscanner

Noodzakelijk

  • - het lokale netwerk;
  • - scanner;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Gebruik RemoteScan 5 om uw scanner via het netwerk te delen. Download dit programma via de link https://www.cwer.ru/node/6585/. Installeer het vervolgens op computers. Dus op de computer waarop de scanner is aangesloten, de serverversie, op de rest van de pc's waarop de scanner via het netwerk moet worden aangesloten, de clientversie.

Stap 2

Houd er rekening mee dat bij het installeren van de clientversie van het programma een bericht over de afwezigheid van een scanner kan verschijnen, let hier niet op. Nadat de installatie van het servergedeelte van de applicatie is voltooid, klikt u met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak. Om toegang te krijgen tot de instellingen.

Stap 3

Selecteer de scanner, configureer de poorten om toegang te krijgen. Houd er rekening mee dat het één tot drie minuten kan duren om het apparaat te identificeren. Zo niet, dan wordt uw scannermodel niet ondersteund door de toepassing.

Stap 4

Wacht tot het doorgestreepte pictogram uit het pictogram verdwijnt. Open uw antivirus/firewall. Sta toegang tot de scannerpoort toe, standaard is dit 6077. Als je NOD32 antivirus hebt, ga dan naar de persoonlijke firewall, open de instellingen, selecteer de interactieve modus, maak een aparte regel voor het RemoteScan-programma. Installeer client applicaties op de benodigde computers, voeg daar speciale software toe en scan over het netwerk.

Stap 5

Gebruik een ander programma om de scanner via het netwerk te delen als uw scanner niet werd gedetecteerd door de vorige toepassing. Download hiervoor de Blindscanner-software. Volg de link https://www.masterslabs.com/ru/blindscanner/download.html, selecteer de vereiste versie, download en installeer respectievelijk de server- en clientversie van de programma's op computers. De instelling gebeurt op dezelfde manier.

Aanbevolen: