Een Beveiligd Bestand Kopiëren Copy

Inhoudsopgave:

Een Beveiligd Bestand Kopiëren Copy
Een Beveiligd Bestand Kopiëren Copy

Video: Een Beveiligd Bestand Kopiëren Copy

Video: Een Beveiligd Bestand Kopiëren Copy
Video: USB hoe bestanden overzetten/kopiëren 2024, Mei
Anonim

Soms, wanneer u probeert een bestand van de schijf te kopiëren, ontvangt u mogelijk een melding dat het bestand tegen schrijven is beveiligd. Wat als je dit bestand echt nodig hebt? In feite is dit probleem niet zo moeilijk. U kunt een bestand van bijna elke schijf kopiëren, ongeacht of deze tegen schrijven is beveiligd of niet.

Een beveiligd bestand kopiëren copy
Een beveiligd bestand kopiëren copy

Noodzakelijk

  • - CloneDVD-programma;
  • - Plato DVD Copy-programma.

instructies:

Stap 1

Om beveiligde bestanden te kopiëren, moet u speciale software gebruiken. Een van de beste programma's hiervoor is CloneDVD. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer.

Stap 2

Plaats de schijf met het gewenste bestand in het optische station van uw computer. Wacht tot de media draaien en voer het programma uit. Vink vervolgens in het hoofdmenu "Volledige schijf" aan. Er verschijnt een lijst met bestanden op de schijf. Selecteer in deze lijst degene die u wilt kopiëren.

Stap 3

Klik vervolgens op de afbeelding van de map naast de regel "Ontvanger". Selecteer de map waar de gekopieerde bestanden worden opgeslagen. Klik vervolgens op "Start". Nu hoeft u alleen maar te wachten tot de bewerking is voltooid. De duur ervan hangt af van de grootte van de bestanden die zijn geselecteerd om te kopiëren. Na het einde van de procedure ziet u een melding dat de bestanden met succes zijn gekopieerd. U vindt ze in de directory van uw keuze.

Stap 4

Ook een goed programma voor het kopiëren van beveiligde gegevens heet Plato DVD Copy. Het is ontworpen om voornamelijk multimediabestanden te kopiëren. Download het programma en installeer het op de harde schijf van uw computer.

Stap 5

Plaats de schijf in het station van uw computer. Klik in het hoofdmenu van het programma op de mapafbeelding naast de regel Werkmap. Er wordt een bladervenster geopend. Selecteer de map waarin de gekopieerde bestanden worden opgeslagen. Vink vervolgens aan de rechterkant van het venster het item Naar harde schijf aan. Klik na het selecteren van deze opties op Start.

Stap 6

De procedure voor het branden van schijven begint. Na voltooiing worden alle bestanden opgeslagen in de geselecteerde map. Het nadeel van dit programma is dat u de volledige gegevensschijf moet kopiëren, u kunt geen afzonderlijke bestanden selecteren. Programma's bepalen in de regel automatisch de minimale snelheid voor het schrijven van gegevens naar de harde schijf. Dit is dan ook een vrij langdurig proces.

Aanbevolen: