Een USB-flashstation Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Ontgrendelen
Een USB-flashstation Ontgrendelen

Video: Een USB-flashstation Ontgrendelen

Video: Een USB-flashstation Ontgrendelen
Video: How To Unlock the NEW Music Player - ALL 5 USB STICK LOCATIONS! | GTA Online 2024, Mei
Anonim

Flash-drives in de moderne wereld van informatietechnologie spelen een grote rol, omdat u hiermee informatie van de ene computer naar de andere kunt overbrengen. Er doen zich echter vaak problemen voor met dergelijke apparaten. Op internet stellen gebruikers vaak vragen over het deblokkeren van een flashstation.

Een USB-flashstation ontgrendelen
Een USB-flashstation ontgrendelen

Noodzakelijk

Personal computer, flashstation

instructies:

Stap 1

In deze situatie kunt u verschillende oplossingsmethoden gebruiken. Elk van de methoden hangt echter af van de complexiteit van de situatie. Allereerst moet u vertrouwd raken met de fysieke parameters en mogelijkheden van een draagbare USB. Kijk goed naar het opslagapparaat voor een kleine "Lock" -schakelaar. Deze schakelaar kan worden gebruikt om de schrijfbeveiliging in en uit te schakelen. Als er zo'n schakelaar is, zet hem dan gewoon uit.

Stap 2

U kunt ook gebruik maken van de diensten van gespecialiseerde diensten, die zich op hun beurt bezighouden met het oplossen van deze problemen. Breng de flashdrive naar het dichtstbijzijnde servicecentrum. In de meeste gevallen zullen specialisten een oplossing vinden. Deze methode vereist echter wat contante kosten.

Stap 3

Download het ontgrendelprogramma van de website van de fabrikant en gebruik het om de bescherming te verwijderen. In sommige gevallen wordt, samen met een flashstation, een schijf met hulpprogramma's verkocht, die ook een dergelijk programma kan bevatten. Het hangt allemaal af van het model van de flashdrive en van het bedrijf dat het heeft ontwikkeld.

Stap 4

Formatteer uw USB-drive als laatste redmiddel. Wanneer u deze bewerking uitvoert, moet u erop voorbereid zijn dat u niet meteen op het gewenste resultaat kunt wachten, omdat formatteren vaak in het contextmenu en zelfs in de logische schijfmanager de vergrendeling van de flashstations niet verwijdert. Als een van de belangrijkste tools kunnen we het hulpprogramma AlcorMP aanbevelen.

Stap 5

Installeer dit programma en voer het uit voordat u de USB-stick plaatst. Formatteer het USB-apparaat. Druk hiervoor op de toets F. Zodra de bewerking is voltooid, kunt u de USB-stick gebruiken om te werken.

Aanbevolen: