Hoe Flash Player Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Te Updaten
Hoe Flash Player Te Updaten

Video: Hoe Flash Player Te Updaten

Video: Как обновить Flash Player в Windows 2022, December
Anonim

Adobe Flash Player is een multimediaspeler waarmee we kunnen genieten van audio- en videobestanden via een webbrowser. Ook "Flash Player" is handig voor degenen die graag tijd besteden aan het spelen van online games. De speler is helemaal gratis en het enige waar hij niet zonder kan, is zonder een systematische update.

Hoe flash player te updaten
Hoe flash player te updaten

instructies:

Stap 1

Om Flash Player bij te werken, opent u uw browser en voert u het volgende in de adresbalk in: http://get.adobe.com/en/flashplayer/. Volg deze link.

Stap 2

De downloadpagina voor de nieuwste versie van de speler wordt geopend. Klik op de link "Een ander besturingssysteem of browser?". Geef op de volgende pagina uw besturingssysteem en spelerversie op.

Stap 3

Klik op de downloadknop. De download start automatisch - u hoeft alleen de locatie te kiezen om het bestand op te slaan. Sluit alle browservensters en voer het gedownloade spelerinstallatiebestand uit. Accepteer de licentieovereenkomst.

Stap 4

Flash Player is bijgewerkt! U kunt via uw browser blijven werken op internet. Adobe Flash Player is een gratis en veelgebruikte speler. Dit onderdeel is nodig voor het correct openen van internetpagina's, voor het rechtstreeks afspelen van video in het browservenster. Maar net als elk ander programma moet Adobe Flash Player worden bijgewerkt. Als u deze applicatie niet tijdig bijwerkt, kunt u mogelijk niet optimaal profiteren van de mogelijkheden van uw browser.

Stap 5

Een van de eenvoudigste manieren die voor alle internetbrowsers werkt, is deze. Bezoek de officiële Adobe-website. Download de nieuwste versie van Adobe Flash Player. Nadat het downloaden is voltooid, heeft u het installatiebestand voor het programma. Merk ook op dat er een aparte versie van de programmadistributiekit wordt gebruikt om de Adobe Flash Player voor de Internet Explorer-browser bij te werken. Je moet het downloaden. Voor andere browsers is de standaard distributiekit van het programma geschikt.

Stap 6

Sluit alle actieve internetbrowsers voor de installatie. Dubbelklik met de rechtermuisknop op het installatiebestand. Er verschijnt een venster. Klik in dit venster op "Uitvoeren". Vervolgens begint de installatieprocedure van de speler. Wacht tot de bewerking is voltooid. Er verschijnt een venster met de melding dat de installatie is gelukt. Nu kunt u uw internetbrowser starten. Flash Player is bijgewerkt.

Stap 7

Ook zou er van tijd tot tijd na het starten van de internetbrowser een venster moeten verschijnen met een melding over de Flash Player-update. Om het programma in dit venster bij te werken, klikt u op "Nu installeren". Vervolgens begint het downloaden van de bijgewerkte versie van de speler. Als u klaar bent, selecteert u de optie "Installatie starten".

Stap 8

Als uw internetbrowser op dit moment actief is, verschijnt er een venster met de melding dat u de internetbrowser moet sluiten om door te gaan met de installatie. Na het sluiten van de browser gaat de installatie verder. Na voltooiing ontvangt u een melding. Het programma is nu bijgewerkt.

Stap 9

In sommige gevallen kan de mogelijkheid om Adobe Flash Player te installeren en bij te werken door de computerbeheerder worden geblokkeerd. Dit gebeurt vaak op werkcomputers. Dit beperkt de toegang tot veel entertainment-internetbronnen die Adobe Flash Player gebruiken. In dit geval moet u de benodigde rechten verkrijgen van de computerbeheerder.

Stap 10

Download "Flash Player" alleen van de officiële website van de ontwikkelaar. Anders stelt u uw computer bloot aan een virusaanval.

Stap 11

Adobe Flash is Adobe's multimediaplatform voor het maken van webapplicaties of multimediapresentaties. Deze inhoud wordt veel gebruikt voor reclamebanners, animaties, games, video- en audio-opnamen op internetpagina's. Op basis van deze technologie is de Adobe Flash Player gemaakt, waarmee internetgebruikers verschillende multimedia-inhoud kunnen bekijken. T.Dat wil zeggen, als u Adobe Flash Player niet hebt geïnstalleerd of als er een verouderde versie is geïnstalleerd, verliest u de mogelijkheid om een ​​groot aantal functies van webpagina's te gebruiken.

Stap 12

Op de meeste computers is standaard Adobe Flash Player geïnstalleerd. Het is ook vooraf geïnstalleerd in sommige browsers, zoals Google Chrome. Flash Player wordt meestal ook automatisch bijgewerkt. Het programma heeft toegang tot het netwerk en controleert van tijd tot tijd op updates en nieuwe versies op de server. Indien van toepassing, wordt u gevraagd het programma bij te werken. U kunt parameters instellen waarmee uw deelname aan de update helemaal niet nodig is. Het zal plaatsvinden in een volledig automatische modus. Als u alleen met uw toestemming nieuwe hardware op uw computer wilt laden, stelt u de juiste opties in. Verzoeken om updates zullen u niet de hele tijd storen, ze zullen niet vaker dan eens in de paar dagen komen.

Stap 13

Als auto-update niet wordt uitgevoerd, kunt u zelf de nieuwe versie van de speler downloaden. Ga hiervoor naar de officiële Adobe-website en klik op de grote gele Download-knop. Daarvoor moet u uw besturingssysteem selecteren. Download het hulpprogramma en installeer het. Het recentere programma wordt over het oude geladen.

Stap 14

Ga naar adobe.com/software/flash/about/ om te controleren welke versie op uw computer is geïnstalleerd. Tijdens de installatie van Flash Player werd ook een speciale downloadmanager geïnstalleerd. Hij is het die het programma in de toekomst automatisch zal bijwerken. De gebruiker hoeft alleen het verzoek te bevestigen. U kunt Flash Player ook bijwerken door het eenvoudig opnieuw te installeren. Na installatie wordt de speler automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie.

Stap 15

Adobe Flash Player wordt om een ​​aantal redenen niet automatisch bijgewerkt. Automatische updates zijn bijvoorbeeld verboden, er is een conflict tussen geïnstalleerde plug-ins, het programma is aanvankelijk verkeerd geïnstalleerd. Dit kan te wijten zijn aan problemen met de internetverbinding (of ontbreekt). Wanneer deze problemen zijn verholpen, zou de functie voor automatisch bijwerken moeten terugkeren.

Populair per onderwerp