Hoe Een Film In Verschillende Delen Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film In Verschillende Delen Te Splitsen
Hoe Een Film In Verschillende Delen Te Splitsen

Video: Hoe Een Film In Verschillende Delen Te Splitsen

Video: Hoe Een Film In Verschillende Delen Te Splitsen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Er zijn situaties waarin u een bestand in verschillende delen moet splitsen. Deze situaties zijn voor elke gebruiker anders. Iemand moet de laatste interessante nieuwigheid van de film slepen en neerzetten. Iemand wil gewoon weten of dit mogelijk is. Het onderstaande artikel gaat bovendien in op een dergelijke mogelijkheid in vrij veel voorkomende programma's die vrij beschikbaar zijn op internet.

man achter de computer
man achter de computer

Noodzakelijk

WinRar archiveringsprogramma

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar de mogelijkheid om een bestand te splitsen met behulp van het WinRar-archiveringsprogramma. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand. Er wordt een menu geopend. Selecteer in het menu dat wordt geopend "Toevoegen aan archief", in de Engelse versie van de archiver "Toevoegen aan archief"

Stap 2

Zoek en open het tabblad "Algemeen" in het geopende venster van het archiveringsprogramma.

Stap 3

Onderaan het venster bevindt zich een veld "Split into volumes (in bytes)"; in de Engelse versie van het archiveringsprogramma is dit het veld "Split to volumes, bytes". U moet een waarde invoeren die de grootte aangeeft van de delen waarin u het bestand gaat splitsen. Klik op OK om te beginnen met splitsen en archiveren.

Stap 4

Nadat de bewerking is voltooid, wordt de film of een ander bestand in verschillende delen gesplitst, waarvan u de grootte in het vereiste veld hebt ingevoerd. Om alle delen van het archief samen te voegen, hoeft u alleen maar te beginnen met het uitpakken naar de gewenste locatie op elke computer.

Aanbevolen: