Hoe U Twee Skype Tegelijk Kunt Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe U Twee Skype Tegelijk Kunt Gebruiken?
Hoe U Twee Skype Tegelijk Kunt Gebruiken?

Video: Hoe U Twee Skype Tegelijk Kunt Gebruiken?

Video: Hoe U Twee Skype Tegelijk Kunt Gebruiken?
Video: Skype Handleiding deel 2: hoe gebruik je Skype? 2024, April
Anonim

Skype biedt standaard niet de mogelijkheid om meerdere accounts tegelijkertijd op dezelfde computer uit te voeren. Maar dit betekent niet dat het onmogelijk is om het idee uit te voeren. Voor Windows-gebruikers zal dit niet moeilijk zijn.

Hoe u twee Skype tegelijk kunt gebruiken?
Hoe u twee Skype tegelijk kunt gebruiken?

instructies:

Stap 1

Als u Skype 5-versie (of later) op uw computer hebt geïnstalleerd, is de procedure als volgt.

Stap 2

Open Windows Verkenner. Dubbelklik hiervoor op het pictogram "Deze computer" of klik met de rechtermuisknop op het menupictogram "Start" en selecteer "Bestandsverkenner openen".

Stap 3

U moet de map vinden waarin de Skype-snelkoppeling zich bevindt. Klik hiervoor op het pictogram van de harde schijf "Lokale schijf (C:)", ga naar de map Program Files (op sommige computers kan dit de map Program Files x86 zijn). Zoek vervolgens de Skype-map en open daarin de map Telefoon.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de Skype-snelkoppeling en selecteer Snelkoppeling maken in het contextmenu. Klik daarna met de rechtermuisknop op de nieuw gemaakte snelkoppeling en voeg / secundair toe in het veld "Object" helemaal aan het einde van de opdracht.

Stap 5

Merk op dat het / secundaire commando moet worden ingevoerd na een spatie. Als resultaat moet de volgende opdracht worden geregistreerd in het veld "Object": C: / Program Files / Skype / Phone / Skype.exe / secundair.

Stap 6

Wijzig de naam van de snelkoppeling om verwarring in de toekomst te voorkomen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteer de opdracht "Naam wijzigen" in het contextmenu. Voer de naam van Skype 2 of de naam van uw tweede Skype-account in. U kunt de oorspronkelijke snelkoppeling hernoemen naar Skype 1 of de naam van uw eerste account invoeren.

Stap 7

Nu kunt u twee Skype-accounts tegelijkertijd gebruiken, met de originele snelkoppeling voor de eerste en degene die u voor de tweede hebt gemaakt.

Stap 8

Als u Skype 4-versie (of eerder) op uw computer hebt geïnstalleerd, is de procedure als volgt.

Stap 9

Klik met de rechtermuisknop op het Skype-snelkoppelingspictogram en voeg het volgende toe aan de opdracht in het veld Object: / secundair. Als resultaat zou de opdracht er als volgt uit moeten zien: C: / Program Files / Skype / Phone / Skype.exe / secundair.

Stap 10

Nu zal elke dubbelklik op deze snelkoppeling een nieuwe kopie van het programma starten.

Aanbevolen: