Een Login Typen

Inhoudsopgave:

Een Login Typen
Een Login Typen

Video: Een Login Typen

Video: Een Login Typen
Video: How To Fix Windows 10 Login Problems [Tutorial] 2024, Maart
Anonim

Tijdens de registratie op alle sites moet u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, die nodig zijn voor latere autorisatie. Meestal worden deze waarden in het Engels ingevoerd. Kies voor een gemakkelijke login, maar het is aan te raden om een wachtwoord te kiezen uit letters en symbolen. Als u het zich niet meer kunt herinneren, zorg er dan voor dat u deze belangrijke gegevens opschrijft, zonder dat is autorisatie onmogelijk.

Een login typen
Een login typen

instructies:

Stap 1

Typ de site die je nodig hebt in de adresbalk van je browser en ga ernaartoe.

Stap 2

Op sommige sites is het aanmeldings- en wachtwoordinvoerformulier open, op andere moet u op "invoeren" klikken en pas daarna verschijnen de invoervelden.

Stap 3

Schakel uw toetsenbord naar de Engelse schrijfmodus. Voer uw gebruikersnaam in de regel in. De letters moeten op dezelfde manier worden ingevoerd als tijdens de registratie. Als je alleen in hoofdletters hebt geschreven, druk dan op de "Caps Lock"-toets.

Stap 4

Als u uw gebruikersnaam bent vergeten, kunt u een herinnering aanvragen. In dit geval ontvangt u een bijbehorende brief in uw mailbox, waarmee u toegang krijgt tot de site om de gegevens te wijzigen, of u ontvangt de bij de registratie opgegeven login, die u kunt inzien door de brief te openen.

Aanbevolen: