Een Kaspersky-database Van De Ene Computer Naar De Andere Overbrengen

Inhoudsopgave:

Een Kaspersky-database Van De Ene Computer Naar De Andere Overbrengen
Een Kaspersky-database Van De Ene Computer Naar De Andere Overbrengen

Video: Een Kaspersky-database Van De Ene Computer Naar De Andere Overbrengen

Video: Een Kaspersky-database Van De Ene Computer Naar De Andere Overbrengen
Video: How to fix Kaspersky Databases Update 2024, Mei
Anonim

Als Kaspersky Anti-Virus op meerdere computers is geïnstalleerd, wordt het onhandig om de antivirusdatabase op elk van deze computers elke keer bij te werken. In dit geval biedt het programma een functie van eenmalige gegevensoverdracht van het ene apparaat naar het andere.

Hoe de basis over te dragen?
Hoe de basis over te dragen?

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - antivirus software;
  • - programma voor het overbrengen van de basis.

instructies:

Stap 1

Gebruik het speciale programma voor het downloaden van updates voor de antivirus "Updater", die kan worden gedownload van de officiële site van "Kaspersky". Vervolgens kunt u een verwisselbare USB-drive gebruiken om databases van minimaal 100 megabytes groot over te brengen. Sluit alle onnodige programma's en stop onnodige processen via de "Taakbeheer" van het besturingssysteem voordat u de procedure start.

Stap 2

Sluit de schijf aan op uw computer en configureer de database-import door het programma uit te pakken uit het archief dat u hebt gedownload. Maak in de toepassingsmap handmatig een andere map met de naam Temp. Kopieer de map TemporaryFolder uit de map met de geïnstalleerde antivirus erin. We raden u aan deze actie zo vaak mogelijk uit te voeren, zodat de software op andere computers altijd up-to-date is en verschillende bedreigingen voorkomt.

Stap 3

Voer het bestand Updater.bat uit vanuit de map met het uitgepakte programma. U ziet een zwart venster op het scherm, wat betekent dat het downloadproces van de antivirusdatabase begint. Wacht tot het einde van de operatie. Open vervolgens de map Hulpprogramma's en kijk of het updater.txt-bestand erin verschijnt. Als het ontbreekt, controleert u de functionaliteit van de antivirus en internet en herhaalt u de bovenstaande stappen.

Stap 4

Open het hoofdmenu van "Kaspersky" op de computer waarop de database-update vereist is. Ga naar instellingen en ga naar de linkerkant van het programma. Selecteer "Instellingen" in het blok dat verantwoordelijk is voor de updatebron en ga verder met het toevoegen van een nieuw item. Selecteer het door het pad op te geven naar de map met de databases op de schijf die op de computer is aangesloten en klik op OK. Vergeet niet de antivirusinstellingen uit te schakelen om automatisch naar updates te zoeken, waardoor het u niet zal irriteren met constante herinneringen eraan en zal worden geconfigureerd om handmatig te updaten.

Aanbevolen: