Hoe U Uw Browsegeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Browsegeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen
Hoe U Uw Browsegeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Browsegeschiedenis Van Uw Computer Kunt Verwijderen

Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2022, December
Anonim

Gebruikers die privacy op prijs stellen, kunnen hun browsegeschiedenis van hun computer verwijderen en zo hun recente activiteiten op het netwerk verbergen. Om dit te doen, moet u bepaalde acties binnen het systeem uitvoeren en de instellingen van internetbrowsers gebruiken.

Probeer uw browsegeschiedenis van uw computer te verwijderen
Probeer uw browsegeschiedenis van uw computer te verwijderen

instructies:

Stap 1

De mogelijkheid om de geschiedenis van het bezoeken van sites van een computer te verwijderen is beschikbaar in elk internetbrowserprogramma, inclusief het populaire Chrome, Opera, Internet Explorer, Yandex en andere. Ga naar het hoofdbrowsermenu. Het item "Geschiedenis van bezoeken" kan afzonderlijk worden gepresenteerd of deel uitmaken van de algemene instellingensectie van het programma. Let op de beschikbare opties. Gewoonlijk kunt u de sitegeschiedenis voor de huidige dag, voor de huidige week, maand of voor altijd wissen. Vink het selectievakje van de gewenste opties aan en druk op de knop om de reinigingsbewerking uit te voeren

Stap 2

U kunt naar de sitegeschiedenis gaan en op andere manieren informatie over bezoeken van uw computer verwijderen. Druk in een geopende browser op de toetsencombinatie op het toetsenbord "Ctrl + H", wat vooral handig is in browsers waar het moeilijk is om de overeenkomstige sectie in het menu te vinden. Houd er rekening mee dat naast het verwijderen van de geschiedenis, browsers meestal aanbieden om cookies te wissen, tijdelijke formulieren en wachtwoorden, downloads en andere informatie te verwijderen. Selecteer deze items ook als u uw internetgeschiedenis volledig wilt verbergen.

Stap 3

Kijk in de browserinstellingen naar de naam van de map op de computer waar de downloads van internet zijn opgeslagen. Ga naar deze map en verwijder of verplaats naar een andere locatie op uw harde schijf alle onnodige dingen die uw recente activiteiten op het netwerk in gevaar kunnen brengen, zoals afbeeldingen, archieven, torrent-bestanden en andere informatie.

Stap 4

Configureer de sitegeschiedenisopties in uw browser. Gewoonlijk is in deze sectie de functie voor het uitschakelen van het opslaan van geschiedenis beschikbaar. U kunt ook de optie activeren om informatie over bezochte pagina's te wissen na het sluiten van de browser. Als er geen dergelijke opties in het programma zijn, probeer het dan aan te vullen met geschikte plug-ins - mini-applicaties die in de browser worden geïntegreerd en de functionaliteit ervan vergroten. U kunt plug-ins downloaden via het gedeelte "extensies" van het menu. Zoek naar geschiedenis en geschiedenis.

Stap 5

Om de mogelijkheid te vermijden dat de geschiedenis van het bezoeken van sites telkens van uw computer wordt verwijderd, vooral als u toegang tot het netwerk krijgt vanaf het apparaat van iemand anders, gebruikt u internet via de privémodus. Om het te bellen, drukt u op de combinatie "Ctrl + Shift + N". In deze modus worden geen gegevens over gebruikersacties op het netwerk opgeslagen, zodat u de browser veilig kunt sluiten wanneer u klaar bent met werken.

Populair per onderwerp