Een Banner Van Het Bureaublad Van Uw Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Banner Van Het Bureaublad Van Uw Computer Verwijderen
Een Banner Van Het Bureaublad Van Uw Computer Verwijderen
Anonim

Ondanks de actieve ontwikkeling van antivirussoftware dringen sommige soorten virussen nog steeds het besturingssysteem binnen. Er zijn veel manieren om dergelijke virussen met succes te bestrijden.

Een banner van het bureaublad van uw computer verwijderen
Een banner van het bureaublad van uw computer verwijderen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - mobiele telefoon;
  • - Dr. Web CureIt.

instructies:

Stap 1

Wanneer u wordt geconfronteerd met een reclamebanner die onmiddellijk na het laden van het besturingssysteem verschijnt, is het raadzaam om beproefde methoden te gebruiken om met dit soort virussen om te gaan. Zoek eerst de juiste code om de banner te verwijderen.

Stap 2

Hoogstwaarschijnlijk zult u de browser op de geïnfecteerde computer niet volledig kunnen gebruiken, dus gebruik een andere pc, laptop of mobiele telefoon. Open de pagina https://www.esetnod32.ru/.support/winlock. Voer in de juiste velden een deel van de tekst in die in de banner is geschreven, of een telefoonnummer voor het verzenden van sms of het aanvullen van uw account. Klik op de knop "Matchcode"

Stap 3

Het systeem geeft je verschillende combinaties. Voer ze één voor één in in het speciale veld van de banner. Na het invoeren van het juiste wachtwoord wordt het advertentievenster gesloten.

Stap 4

Als geen van de voorgestelde combinaties correct blijkt te zijn, herhaal dan het beschreven algoritme door op de volgende links te klikken: https://sms.kaspersky.com, https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker e

Stap 5

Als u wordt geconfronteerd met een relatief nieuwe virale banner, is het onwaarschijnlijk dat het raden van een wachtwoord u zal helpen. In dergelijke gevallen wordt het aanbevolen om speciale hulpprogramma's te gebruiken die zijn ontworpen om dergelijke virussen te bestrijden. Download Dr. Web CureIt van de websit

Stap 6

Installeer dit hulpprogramma en voer het uit. Activeer het scanproces van het besturingssysteem. Als het programma u vraagt om de virusbestanden te verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen". Start uw computer opnieuw op nadat het hulpprogramma is uitgevoerd.

Stap 7

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, verwijder dan zelf de virusbestanden. Open de system32-map in de Windows-map. Vind alle dll-bestanden waarvan de naam eindigt op lib. Verwijder deze bestanden. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: