Hoe De Kleurencartridge Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kleurencartridge Uit Te Schakelen?
Hoe De Kleurencartridge Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kleurencartridge Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kleurencartridge Uit Te Schakelen?
Video: How To Disable Ink Cartridge On Printer 2024, Mei
Anonim

Wanneer de inkt in een kleurencartridge opraakt, maar u dringend het materiaal moet afdrukken, stemt u in met zwart. Sommige HP-printers weigeren echter helemaal af te drukken als er nog maar één zwart-witcartridge over is, in welk geval het probleem moet worden opgelost.

Hoe de kleurencartridge uit te schakelen?
Hoe de kleurencartridge uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

De eerste voor de hand liggende oplossing is om de inkt te vervangen. Vul de lege cartridge bij met kleureninkt of koop bijvoorbeeld een nieuwe cartridge, maak gebruik van de online bestelservice.

Stap 2

Als het kopen van inkt geen haalbare optie is, probeer dan het afdruksysteem te omzeilen door het te dwingen terug te vallen op zwart-wit en de kleurencartridge uit de printer te verwijderen. Kijk naar het einde van de tekst wanneer u wordt gevraagd dat verder afdrukken in grijs zal zijn. Als het programma u vraagt om in zwart af te drukken, klikt u op OK.

Stap 3

Als het programma niet kan afdrukken zonder een kleurencartridge, installeer dan de stuurprogramma's opnieuw. Download hiervoor bijgewerkte versies van programma's van gespecialiseerde geverifieerde sites en zorg ervoor dat de geselecteerde stuurprogramma's overeenkomen met uw Windows-besturingssysteem. Anders worden gedownloade programma's niet herkend en verandert het afdrukproces niet.

Stap 4

Voordat u stuurprogramma's op uw printer installeert, moet u oude programma's verwijderen en het register opschonen. Voer vervolgens het installatiebestand uit en wacht tot het naar het apparaat is gedownload.

Stap 5

Probeer een verwisselbaar opslagapparaat op de printer aan te sluiten en materiaal vanaf dit apparaat af te drukken in de zwarte modus.

Stap 6

Als dit niet helpt, moet u de printer opnieuw flashen. De specialisten van het centrum zullen de optie proberen om de software te vervangen wanneer de lege container niet wordt herkend, of ze gebruiken een van de methoden om de cartridge-chip te vervangen. Probeer in ieder geval niet zelf de printer opnieuw te flashen, want tijdens het wijzigen van de software kunt u de printer beschadigen, waardoor er geen kans is om hem zelfs maar weer in werkende staat te brengen.

Aanbevolen: