De Resolutie In De COP Wijzigen Via De Console The

Inhoudsopgave:

De Resolutie In De COP Wijzigen Via De Console The
De Resolutie In De COP Wijzigen Via De Console The

Video: De Resolutie In De COP Wijzigen Via De Console The

Video: How-to: alles over resolutie 2022, December
Anonim

Als de schermresolutie verkeerd is ingesteld in Counter-Strike, verschijnt er een zwart scherm en wordt het spel onbruikbaar. In dit geval moet u het configuratiebestand bewerken of opdrachten invoeren via de console.

De resolutie in de COP wijzigen via de console the
De resolutie in de COP wijzigen via de console the

instructies:

Stap 1

Start de KS-console met de "E"-toets op het toetsenbord of via een speciale sneltoets. Zodra de console start, kunt u opdrachten in het veld invoeren. De opdracht vid_config_x 800 stelt de horizontale schermresolutie in, vid_config_y 600 stelt de verticale schermresolutie in. Voer deze commando's in en druk op enter op je toetsenbord. Start het spel opnieuw en controleer het resultaat. Het commando _vid_default_mode 0, dat de standaard videomodus instelt, kan ook helpen in deze situatie. Voer de opdrachten zorgvuldig in, aangezien oneigenlijk gebruik het besturingssysteem van de personal computer kan beschadigen.

Stap 2

Je kunt het probleem met de verkeerde schermresolutie oplossen door de volgende regel toe te voegen aan de eigenschappen van de spelsnelkoppeling: -w 800 -h 600 -32bpp -full -gl. Deze parameter stelt de schermresolutie in op 600 pixels hoog en 800 in breedte. U kunt de schermresolutie ook wijzigen via het Windows-register door het pad HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Valve \ Half-Life \ Settings te openen en de instellingen ScreenHeight en ScreenWidth te bewerken. Wijzig de weergavemodus in decimaal en stel vervolgens de gewenste schermresolutie in.

Stap 3

Al deze methoden helpen je de prestaties van het spel te herstellen als het verloren is gegaan door onjuiste scherminstellingen. Op internet vind je een complete lijst met commando's die van toepassing zijn op spelen in console-modus. Vrijwel alle game-instellingen kunnen via de console worden gemaakt. Als je faalt, dat wil zeggen, de commando's werken niet, dan moet je het spel volledig opnieuw installeren, omdat het verschillende problemen kan hebben waardoor je nu niet in de volledige modus kunt spelen. Download de nieuwe installatiebestanden van internet. Controleer ze met antivirussoftware.

Populair per onderwerp