Hoe Maak Je Een Mooie Omslag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooie Omslag
Hoe Maak Je Een Mooie Omslag

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Omslag

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Omslag
Video: Werkstuk maken [kaft toevoegen] - ICT-meester 2024, Maart
Anonim

Diverse e-books, online trainingen, informatieverzamelingen zijn een geweldige manier om een nieuw publiek naar uw projecten te trekken en geïnteresseerde gebruikers de nodige en nuttige informatie te bieden. Deze informatie wordt echter nog aantrekkelijker wanneer u deze op een stijlvolle en mooie manier presenteert. Voor vergelijkbare doeleinden kunt u leren hoe u een moderne 3D-omslag met een levendige afbeelding voor uw online cursussen en boeken kunt maken.

Hoe maak je een mooie omslag
Hoe maak je een mooie omslag

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om voor dergelijke doeleinden te gebruiken, is het Adobe Photoshop-programma. Zoek op internet naar een Photoshop-macroactie waarmee u virtuele dozen en e-books kunt maken. Download de macro en installeer deze in het programma.

Stap 2

Open vervolgens het programma en open het menu Acties. Selecteer in de lijst met acties degene waarmee u dergelijke skins kunt maken (bijvoorbeeld Software Box - een handige macro waarin u helemaal opnieuw een prachtige doos kunt maken).

Stap 3

Verwijder in de geopende lay-out van de doos alle onnodige lagen en laat alleen de achtergrondlaag over, vul deze vervolgens volledig met wit met behulp van de optie Vullen. Voer daarna de gewenste tekst in op de resulterende sjabloon van een lege witte doos, plaats de voorbereide afbeeldingen op het oppervlak en transformeer ze naar de rotatiehoek en de grootte van de doos.

Stap 4

Op dezelfde manier kunt u met Quick 3D Cover een 3D-omslagdoos voor uw project maken. Dit programma is speciaal geconfigureerd om te worden gebruikt om verschillende volumetrische hoezen te maken, en u kunt alle parameters van uw hoes erin aanpassen aan het type project en uw persoonlijke wensen.

Stap 5

Selecteer de lay-out van de toekomstige omslag uit de lijst met voorgestelde sjablonen, stel de vulkleuren in, selecteer de grootte, upload een afbeelding die zich op de voorkant van de omslag bevindt. Nadat de omslag klaar is, slaat u deze op.

Aanbevolen: