Hoe Een Mkv-bestand Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mkv-bestand Te Knippen
Hoe Een Mkv-bestand Te Knippen

Video: Hoe Een Mkv-bestand Te Knippen

Video: Hoe Een Mkv-bestand Te Knippen
Video: MKV Cutter - How to Cut MKV in 100% Original Quality 2024, Mei
Anonim

Bestanden in het mkv-formaat, ook wel "zeeman" genoemd, bieden video en geluid van hoge kwaliteit, maar zijn tegelijkertijd groot. Daarom is het vaak nodig om ze in kleinere stukken te snijden.

Hoe een mkv-bestand te knippen
Hoe een mkv-bestand te knippen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://www.matroska.org/downloads/windows.html, download twee mkv-slicerprogramma's. Download Haali Media Splitter via de volgende links: https://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSplitter.exe en mkvtoolnix o

Stap 2

Installeer een splitter om met mkv-bestanden te werken, installeer mkvtoolnix. Voer het Mkvmerge GUI-bestand uit. Klik op de knop Toevoegen, selecteer het bestand dat u wilt knippen, klik op de knop Bladeren, geef de map op waar de mkv-knipresultaten worden verplaatst.

Stap 3

Ga naar het tabblad Globaal, vink het selectievakje Splitsen inschakelen aan om de mkv-snijmodus in te schakelen, zet de schakelaar Na tijdcodes, in het veld naast deze schakelaar specificeert u de tijdsintervallen, gescheiden door komma's, waarin het zeemansbestand moet worden geknipt. De tijdcode wordt gespecificeerd in het formaat HH: MM: SS (eerste uren, dan minuten en als laatste seconden).

Stap 4

Als u delen van een groot bestand kleiner moet maken, zet u de schakelaar op de modus Na deze grootte en stelt u de gewenste waarde in, bijvoorbeeld 700 mb. Het programma zal het bestand in stukken snijden volgens de geselecteerde waarde. Klik op de knop Muxing starten. Het proces van het knippen van het bestand in mkv-formaat zal beginnen.

Stap 5

Download en installeer het Wooble Mpeg Video Wizard dvd-programma voor het knippen en bewerken van mkv-bestanden via de link https://rsload.net/soft/3167-mpeg-video-wizard-dvd-500109-rus-serial.html. Open het te segmenteren bestand

Stap 6

Selecteer vervolgens de projectmodus, stel daarin het knippen van fragmenten naar keuze in. Stel in de programma-instellingen, indien nodig, het opslaan van onderdelen in MPG1- of MPEG2-formaat, in bitrate-formaat tot 15000 k / bit, resolutie tot 720 en 1080 in, het geluid wordt indien nodig gecomprimeerd van MP2 / MP3 naar AAC / AC3. Deze opties maken het mogelijk om de kwaliteit te behouden en de grootte van het verwerkte materiaal te verminderen.

Aanbevolen: