Hoe De Netware-service Te Annuleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Netware-service Te Annuleren?
Hoe De Netware-service Te Annuleren?

Video: Hoe De Netware-service Te Annuleren?

Video: Hoe De Netware-service Te Annuleren?
Video: Novell NetWare 2024, April
Anonim

Het uitschakelen van NetWare Client Service kan nodig zijn wanneer het systeem automatisch overschakelt naar het klassieke inlogvenster en het welkomstscherm verdwijnt. De procedure vereist geen speciale kennis of de betrokkenheid van aanvullende programma's.

Hoe de Netware-service te annuleren?
Hoe de Netware-service te annuleren?

instructies:

Stap 1

De procedure voor het uitschakelen van de clientservice voor NetWare-netwerken is verschillend voor verschillende versies van het Windows-besturingssysteem. Roep het hoofdmenu van Windows Vista OS op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Instellingen". Specificeer het item "Netwerkverbindingen" in de directory van het geopende dialoogvenster en roep het contextmenu van het item "Local Area Connection" op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 2

Specificeer het item "Eigenschappen" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Doorgaan" in het geopende systeemverzoekvenster te klikken. Houd er rekening mee dat u in dit dialoogvenster mogelijk een beheerderswachtwoord moet invoeren. Selecteer het tabblad Netwerken in het nieuwe dialoogvenster en zoek Client voor NetWare-netwerken in de map Gecontroleerde componenten die door deze verbinding worden gebruikt. Gebruik de knop "Verwijderen" om het vereiste element uit te schakelen en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Ja" te klikken. Start vervolgens het systeem opnieuw op.

Stap 3

Open het hoofdmenu van de Windows XP-versie door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Instellingen". Open de link "Netwerkverbindingen" in de geopende directory en roep het contextmenu van het onderdeel "Local Area Connection" op door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "Eigenschappen" op.

Stap 4

Selecteer het tabblad "Algemeen" in het dialoogvenster dat wordt geopend en zoek de regel "Client voor NetWare-netwerken" in het gedeelte "Componenten die door deze verbinding worden gebruikt". Selecteer de gevonden regel en gebruik de opdracht "Verwijderen". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Ja" in het geopende venster van het systeemverzoek te klikken en pas de aangebrachte wijzigingen toe door de computer opnieuw op te starten.

Stap 5

Houd er rekening mee dat deze bewerking ervan uitgaat dat u beheerderstoegang hebt tot computerbronnen.

Aanbevolen: