Hoe Kaspersky Antivirus Gratis Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Antivirus Gratis Te Downloaden
Hoe Kaspersky Antivirus Gratis Te Downloaden

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Gratis Te Downloaden

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Gratis Te Downloaden
Video: How To Download Kaspersky Total Security 2021 | 3 Year Activated License | 100% FREE | Cracked 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden er voldoende nieuwe programma's gemaakt voor besturingssystemen van de Windows-familie, die zowel betaald als gratis worden gedistribueerd. Onder antivirusoplossingen is een dergelijke mogelijkheid verschenen in het product "Kaspersky Anti-Virus".

Hoe Kaspersky antivirus gratis te downloaden
Hoe Kaspersky antivirus gratis te downloaden

Noodzakelijk

Kaspersky Anti-Virus-software

instructies:

Stap 1

Als we de proefversies van producten die vandaag bestaan, verdelen, kunnen we onderscheid maken tussen: proefversies (producttesten tot 30 dagen) en geavanceerde versies (bijvoorbeeld een gezamenlijk product van Yandex). U kunt altijd een proefversie van 30 dagen downloaden van de downloadsectie van de officiële website op

Stap 2

Klik na het volgen van de link op de groene link "Free Trials". Ga vervolgens naar het tabblad "Home" en selecteer een van de gepresenteerde componenten. De meest complete is de set van Kaspersky Internet Security, deze bevat veel add-ons, waaronder een firewall. Klik op de knop "Probeer" om naar de productbeschrijving te gaan.

Stap 3

Klik op de pagina die wordt geopend op de knop "Download". Selecteer in het pop-upvenster het item "Bestand opslaan", klik op de knop "OK" om het pad op te geven naar de map waarin het zich zal bevinden. Nadat de download is voltooid, voert u het antivirusinstallatieprogramma uit.

Stap 4

Helaas is het installeren van de proefversie geen wondermiddel om het systeem voortdurend op virussen te controleren. Voor freebie-liefhebbers is er een uitgebreide proefversie, waarvan het gratis werk wordt verlengd tot 180 kalenderdagen. Wat moet ik doen? U moet de pagina van een project van het Yandex-bedrijf bezoeken op het volgende adres

Stap 5

Wacht op de geladen pagina tot de flash-film klaar is en klik op de knop "Laden". De grootte van de distributiekit voor dit product zal iets groter zijn - 176 MB. Het downloaden naar de harde schijf gaat hetzelfde als in het vorige geval. Het enige verschil tussen dit proefproduct en wat hierboven is besproken, is de aanwezigheid van vervelende meldingen over de aankoop van een commerciële licentie.

Aanbevolen: