Lippen Helder Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Lippen Helder Maken In Photoshop
Lippen Helder Maken In Photoshop

Video: Lippen Helder Maken In Photoshop

Video: Lippen Helder Maken In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Om lippen helderder te maken in Photoshop, probeer niet direct op de lippen te schilderen, ze mogen hun volume en natuurlijkheid niet verliezen. Om de textuur van het origineel en de nieuwe kleur te combineren, is het noodzakelijk om de laagoverlay-techniek te gebruiken die in Photoshop wordt gepresenteerd.

voorbeeld van heldere lippen
voorbeeld van heldere lippen

Noodzakelijk

Photoshop

instructies:

Stap 1

Open eerst de gewenste afbeelding in Photoshop. Standaard wordt het weergegeven als de hoofdachtergrond, maar u moet er een eenvoudige laag van maken. Om dit te doen, dubbelklik erop in het lagenpaneel, daarna moet de "sleutel" die aangeeft dat het de achtergrond is, worden verwijderd.

Stap 2

Maak vervolgens een tweede lege laag. Klik op Laag - Nieuwe laag of Shift - CTRL - N.

Zoom in op de foto als je de lippen dichterbij wilt hebben door op CTRL - + te drukken. Kies een zachte borstel met de juiste diameter zodat je gemakkelijk over het hele oppervlak van de lippen kunt schilderen. Om de lippen er natuurlijk helderder uit te laten zien, wordt meestal scharlaken of roze gebruikt. Klik dus op het gereedschap "Vullen" en selecteer in de Kleurkiezer de gewenste kleur. In ons voorbeeld zal het roze zijn.

Stap 3

Begin vervolgens gewoon over het hele oppervlak van de lippen te schilderen. Zorg er altijd voor dat je in het lagenpaneel met een lege laag werkt en niet met een foto. Het moeilijkste is om voorzichtig te schilderen en niet over de rand van de lippen te kruipen. Hoewel, zelfs als dit gebeurt, de Eraser-tool u altijd zal helpen de situatie op te lossen.

Stap 4

Wanneer het hele oppervlak van de lippen is overschilderd, kunt u doorgaan naar de volgende fase. Het is noodzakelijk in het lagenpaneel om de overvloeimodus "Overlay" te selecteren voor de laag met de geverfde lippen. Je zult zien hoe de kleur is veranderd. Als het niet bij je past, probeer dan de dekking van de laag te verlagen. Al snel bereik je het resultaat dat bij je past. Nu kun je enkele fouten zien die je hebt gemaakt bij het schilderen over de lippen. Het maakt niet uit - met een gum als je inzoomt, kun je het netjes repareren.

Stap 5

Daarna kunt u, voor meer expressiviteit van de lippen, een paar dunne en kleine lijnen van witte kleur aanbrengen op de geschaalde nieuwe lege toplaag met het gereedschap Potlood. Ze worden meestal aangebracht in de buurt van de inkeping op de bovenlip of in het midden van de onderlip. Als ze te veel opvallen wanneer u uitzoomt, kunt u altijd de dekking van de laag verlagen.

Aanbevolen: