Hoe De Installatie Van Het Stuurprogramma Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Installatie Van Het Stuurprogramma Te Annuleren
Hoe De Installatie Van Het Stuurprogramma Te Annuleren

Video: Hoe De Installatie Van Het Stuurprogramma Te Annuleren

Video: Hoe De Installatie Van Het Stuurprogramma Te Annuleren
Video: Sos pc - Stuurprogramma installeren 2024, April
Anonim

Het bijwerken van de stuurprogramma's zou het apparaat stabieler moeten maken voor de robot. Maar soms gebeurt het dat u na het installeren van een nieuw stuurprogramma merkt dat het niet goed of helemaal niet werkt. In dergelijke gevallen moet u het nieuwste stuurprogramma verwijderen om de normale werking van het apparaat te herstellen.

Hoe de installatie van het stuurprogramma te annuleren
Hoe de installatie van het stuurprogramma te annuleren

Noodzakelijk

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Klik op Begin. Selecteer Alle programma's en vervolgens Accessoires. Een van de standaardprogramma's is de "Command Line". Start het op. Typ in het opdrachtpromptvenster Mmc devmgmt.msc en druk op Enter. Na een seconde wordt "Apparaatbeheer" geopend. Het toont alle apparaten die op uw computer zijn aangesloten. Zoek in deze lijst het apparaat waarvoor u de installatie van het stuurprogramma wilt annuleren.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het apparaat. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat verschijnt. Ga daarna naar het tabblad "Driver" en selecteer "Terugdraaien". Het laatst geïnstalleerde stuurprogramma wordt verwijderd. Sluit alle geopende vensters. Start je computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten werkt het apparaat onder de oude driverversie.

Stap 3

U kunt de installatie van het stuurprogramma ook annuleren door het systeem naar een eerdere staat te herstellen. Klik hiervoor op "Start". Ga naar het "Configuratiescherm" en zoek daar het onderdeel "Systeemherstel". Voer deze optie uit. Selecteer een herstelpunt: de datum waarop het nieuwe stuurprogramma nog niet op het apparaat was geïnstalleerd. Eenmaal geselecteerd, start u het herstelproces. Er verschijnt een balk op het scherm om de voortgang aan te geven. U kunt geen andere acties uitvoeren tijdens het herstelproces op uw computer.

Stap 4

Wanneer de balk zich aan het einde van het scherm bevindt, is de restauratie voltooid. De computer zou opnieuw moeten opstarten. Als het opnieuw opstarten niet automatisch gebeurt, doe dit dan met de knop op de behuizing. Het besturingssysteem zal opstarten. Er zou een inscriptie op het scherm moeten verschijnen waarin staat dat de toestand van het systeem is hersteld. Controleer de werking van het apparaat. Het zou onder de oude driver moeten draaien. Als Systeemherstel de vereiste instellingen heeft beïnvloed, kunt u dit op elk moment ongedaan maken.

Aanbevolen: