Afdrukken Naar Corel

Inhoudsopgave:

Afdrukken Naar Corel
Afdrukken Naar Corel

Video: Afdrukken Naar Corel

Video: CorelDRAW Print Problems with Dye Sublimation - 2022, December
Anonim

Corel Draw is een editor voor vectorafbeeldingen, maar dit programma biedt ook ondersteuning voor bitmaps. Het wordt aanbevolen dat u deze toepassing gebruikt om dergelijke afbeeldingen op een specifieke schaal af te drukken. Het instellen van het afdrukproces duurt slechts een paar minuten, en nog minder afdrukken.

Afdrukken naar Corel
Afdrukken naar Corel

Het is nodig

  • - Corel Draw-software;
  • - afbeelding in gif-formaat.

instructies:

Stap 1

Als u wordt geconfronteerd met de taak om een ​​tekening af te drukken van een onderdeel met duidelijk gemarkeerde afmetingen, zal CorelDraw u hierbij helpen. Open hiervoor het programma door te dubbelklikken op het hulpprogrammapictogram op het bureaublad.

Stap 2

Om een ​​bestand te openen, klikt u in het bovenste menu op "Bestand" en selecteert u "Importeren". Selecteer in het geopende venster uw tekenbestand in gif-formaat en druk op de Enter-toets.

Stap 3

Selecteer op de werkbalk het vergrootglas en de rechthoekknop om de hele tekening te bekijken. Om uw tekening uit te breiden, klikt u er eenmaal op met de linkermuisknop, verplaatst u de cursor naar de zwarte rechthoek en draait u de tekening.

Stap 4

Voor een gedetailleerde weergave moet u een raster op het werkgebied tekenen, hiervoor klikt u op het bovenste menu "Toon" en selecteert u het item "Raster". Selecteer een deel van de afbeelding (op voorwaarde dat er meerdere objecten in de afbeelding zijn), draai het zodat het volledig in het bladformaat past (onthoud de hoek na rotatie - deze waarde komt later van pas).

Stap 5

Gebruik het vormgereedschap uit de gereedschapskist om de vorm van het blad rond een specifiek object te definiëren.

Stap 6

Klik op het hoofdmenu "Compose", selecteer de sectie "Transforms" en vervolgens het item "Scale". Schakel het selectievakje naast het item Niet-proportioneel uit als u een specifiek formaat wilt opgeven, bijvoorbeeld de velbreedte moet 75 cm zijn.Voer de velbreedte in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop Toepassen.

Stap 7

Klik vervolgens op de knop met de pijl in een cirkel en voer de rotatiehoek in die u wilt onthouden. Klik op de knop Toepassen, nu kunt u beginnen met afdrukken.

Stap 8

Klik op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Afdrukken" of druk op de toetsencombinatie Ctrl + P. Ga in het geopende venster naar het tabblad Lay-out en vink het vakje aan naast het item Afbeeldingen verplaatsen naar, evenals Tegels afdrukken en tegelmarkeringen. Klik vervolgens op de knop Afdrukken.

Populair per onderwerp