Hoe De Slaapstand Te Annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Slaapstand Te Annuleren
Hoe De Slaapstand Te Annuleren

Video: Hoe De Slaapstand Te Annuleren

Video: Hoe De Slaapstand Te Annuleren
Video: Slaapstand uitschakelen (windows 10) 2023, Maart
Anonim

Voor veel gebruikers is het een absoluut onnodige functie om de computer in de slaapstand te zetten, omdat het systeem eruit halen vaak veel vragen oproept.

Hoe de slaapstand te annuleren
Hoe de slaapstand te annuleren

instructies:

Stap 1

Als op uw computer Windows 7 wordt uitgevoerd, logt u in met een account met beheerdersrechten. Open het bedieningspaneel en ga naar de energie-instellingen.

Stap 2

Voor "Zet de computer in de slaapstand" in het vervolgkeuzemenu, selecteer "Nooit", pas de wijzigingen toe en sluit het venster. Hier kunt u ook de overgang naar de slaapmodus configureren en annuleren wanneer u het laptopdeksel sluit, hiervoor opent u het tabblad met de juiste naam en selecteert u in de vervolgkeuzelijst met mogelijke opties "Geen actie ondernemen".

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop in het bureaubladgebied, selecteer een nieuwe snelkoppeling maken. Voer in het overeenkomstige veld "powercfg -h off" in, klik op de knop "Volgende" en voltooi het toevoegingsproces.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de gemaakte snelkoppeling en selecteer Uitvoeren als computerbeheerder. Voer indien nodig het wachtwoord in. Sta het gebruik van het snelkoppelingsprogramma voor starten toe als er een beveiligingswaarschuwing verschijnt.

Stap 5

Als uw besturingssysteem Windows XP is, opent u het bureaubladcontextmenu door met de rechtermuisknop op het gebied zonder snelkoppelingen te klikken. Selecteer eigenschappen, ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad met schermbeveiligingsinstellingen en klik in de rechterbenedenhoek op computerenergiebeheer.

Stap 6

Annuleer in het vervolgkeuzemenu de slaapstand van de computer met behulp van de vervolgkeuzemenuwaarden. Wijzigingen toepassen. Ga naar het tabblad "Sluimerstand" en schakel het selectievakje "Sta het gebruik van de slaapstand toe" uit. Configureer indien nodig de actie bij het sluiten van het laptopdeksel op het tabblad "Geavanceerd", daar worden ook scripts voor de afsluitknop geconfigureerd. Pas de wijzigingen toe en start uw computer opnieuw op.

Populair per onderwerp