Hoe Het Internet Op Een Pc In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op Een Pc In Te Stellen
Hoe Het Internet Op Een Pc In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Een Pc In Te Stellen

Video: Hoe Het Internet Op Een Pc In Te Stellen
Video: How to Connect to a Wired Network // Learn Windows // 2024, Mei
Anonim

Zoals de praktijk laat zien, ondervindt een groot aantal gebruikers van pc's problemen bij het installeren van internet. Vaak verschijnen op het wereldwijde netwerk soortgelijke vragen op forums. Om te voorkomen dat de gebruiker dergelijke situaties krijgt, moet u het internet configureren door bepaalde acties in een strikte volgorde te volgen.

Hoe het internet op een pc in te stellen
Hoe het internet op een pc in te stellen

Noodzakelijk

Personal computer, modem

instructies:

Stap 1

Pak je modem uit. Over het algemeen moet er bij de eerste installatie een wizard zijn die de functionaliteit controleert en helpt bij de installatie. Maar als u het systeem opnieuw hebt geïnstalleerd of de processor naar de service hebt gebracht, hoeft u alleen op uw eigen kracht te vertrouwen. Na het uitpakken zou u een modem, twee draden en een schijf moeten hebben (indien geen wifi).

Stap 2

Sluit de modem aan volgens de instructies. Een draad naar de computer, de tweede naar het netwerk. Er moet ook een kabel zijn om het internet zelf aan te sluiten. Het begint bij de dichtstbijzijnde pilaar, als het een privéhuis is, en als het een appartement is, zal de meester het met je verbinden. Plaats een opstartbare schijf in de schijf. Er verschijnt een autorun-menu, maar je hebt het niet nodig, dus verlaat het gewoon.

Stap 3

Open "Begin". Ga dan naar het tabblad "Configuratiescherm". Klik op de knop "Hardware-installatie". Dit opent een venster met een lijst met beschikbare opties. Selecteer het tabblad "Modem". Klik daarna op de kolom "Automatisch installeren". Vervolgens zal de installatie (kort) beginnen. Start uw computer opnieuw op en open uw browser. Internet Explorer wordt altijd standaard geleverd, maar later kunt u een andere installeren en deze de belangrijkste maken.

Stap 4

Met de tweede methode kunt u zonder schijf verbinding maken met internet.

Vind alle documentatie die uw provider u heeft gegeven toen u verbinding maakte (als u deze mist of kwijtraakt, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van de serviceprovider). Selecteer het pictogram "Netwerkverbinding" op het bureaublad. In het geopende venster bevindt zich aan de linkerkant van het menu het tabblad "Netwerktaken". Klik op het item "Een nieuw element van netwerkverbinding toevoegen". Volg dan de instructies. Als niets op een van de manieren werkt, is het beter om contact op te nemen met de ondersteuningsdienst voor hulp en niet "zelfmedicatie" te geven.

Aanbevolen: