Hoe De Modem Automatisch Verbinding Te Laten Maken Wanneer De Computer Opstart

Inhoudsopgave:

Hoe De Modem Automatisch Verbinding Te Laten Maken Wanneer De Computer Opstart
Hoe De Modem Automatisch Verbinding Te Laten Maken Wanneer De Computer Opstart

Video: Hoe De Modem Automatisch Verbinding Te Laten Maken Wanneer De Computer Opstart

Video: Hoe De Modem Automatisch Verbinding Te Laten Maken Wanneer De Computer Opstart
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers gebruiken een modem om verbinding te maken met internet. En ze worden er in de regel moe van om het apparaat elke keer handmatig in te schakelen. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door enkele instellingen te wijzigen.

Hoe de modem automatisch verbinding te laten maken wanneer de computer opstart
Hoe de modem automatisch verbinding te laten maken wanneer de computer opstart

Een automatische verbinding met internet instellen

Een dergelijk probleem, wanneer het internet niet automatisch wordt ingeschakeld wanneer de computer opstart, heeft alleen betrekking op gebruikers die via een modem verbinding maken met het World Wide Web. Omdat het saai wordt om in de loop van de tijd constant handmatig internet te verbinden, is het raadzaam om alles zo te configureren dat de verbinding automatisch tot stand komt.

De eerste stap is om de naam van de internetverbinding in het Engels in te stellen. Selecteer in het configuratiescherm het item "Netwerk en internet" en vervolgens - "Netwerkverbindingen". Als de verbinding nog niet is gemaakt, moet u dit doen, als deze al bestaat, moet u de reeds gemaakte verbinding hernoemen. De naam kan bijvoorbeeld worden gegeven VPN.

Vervolgens moet u de taakplanningsfunctie van Windows starten. Om dit te doen, start u het "Configuratiescherm" en selecteert u achtereenvolgens de items "Systeem en beveiliging", "Administratieve hulpprogramma's" en "Taakplanner".

Vervolgens moet u een taak maken via het item "Actie". Eerst moet u een naam en beschrijving van de taak invoeren en op "Volgende" klikken. De volgende stap is het kiezen van de optie wanneer de verbinding moet worden aangesloten. U kunt kiezen voor "Als ik mijn computer start" of "Als ik me aanmeld bij Windows". Selecteer op het volgende tabblad "Actie" het item "Taak uitvoeren".

Vervolgens moet u in het veld "Programma of script" het in Windows ingebouwde programma specificeren dat wordt gebruikt om met netwerkverbindingen te werken - C: /Windows/system32/rasdial.exe. En in het veld "Argumenten toevoegen" moet u de opdracht in dit formulier invoeren - * verbindingsnaam * * login * * wachtwoord *. Bijvoorbeeld Beeline VasyaP 12345.

Ten slotte moet u het vakje "Open eigenschappen voor deze taak …" aanvinken. en klik op "Voltooien". Er wordt een venster met VPN-netwerkverbindingsparameters geopend, waar u de vakjes "Uitvoeren voor alle gebruikers" en "Uitvoeren met dreigende regels" moet aanvinken en op "OK" moet klikken. Nu, elke keer dat u uw computer / laptop aanzet, wordt de netwerkverbinding automatisch tot stand gebracht.

Een alternatieve manier om automatisch verbinding te maken met internet

U kunt ook een automatische internetverbinding configureren met behulp van de automatische startfunctie van programma's. Eerst moet u een BAT-bestand maken. Open Kladblok en vul het met deze tekst:

cd% systeemroot% / system32

start rasdial VPN VasyaP 12345.

Het is duidelijk dat de naam van het netwerk, gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden ingevuld. Daarna moet het document worden opgeslagen in een kladblok en moet het bestand worden hernoemd naar VPN_auto.bat. Als de bestandsrechten niet worden weergegeven, kunt u ze inschakelen via de verkenner door "Extra" - "Mapopties" - "Bekijken" te selecteren.

Vervolgens moet u dit bestand kopiëren langs het pad C: / ProgramData / Microsoft / Windows / Start Menu / Programs / StartUp. U moet uw computer opnieuw opstarten, waarna het internet automatisch verbinding moet maken.

Aanbevolen: